Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Arkadaşlar Merhaba
Aranıza yeni katıldım.Orjinal kümes hayvanlarına meraklıyım. Bu amaçla Osmaniye/Kadirli de bulunan çiftliğimizde keklik, turaç, sülün, ördek, kaz, süs tavukaları gibi çeşitli kanatlılardan oluşan bir kompleks kuruyorum. Özellikle çevre il ve ilçelerdeki meraklı ve üretici arkadaşlarla iletişim kurmak, hayvan temin etmek istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olacak dostlara şimdiden teşekkür ederim.
hoşgeldin ersin bey hayırlı olsun.saygılar. ömer kılıçoğlu 0535 433 66 48 [email protected] istanbuldan birşeye ihtiyacın olursa yardımcı oluruz.
Merhaba Ömer Bey, Çok teşekkürler. Hoş bulduk. 05334370963 [email protected] Saygılar
ersin arkadaşım bereketli olsun her şey gönlünce olsun inşallah
aramıza hoşgeldin ersin kardeş k.maraşta bi dostun var unutma her hangi ne olursa olsun 05333951383 05413951383 [email protected]
hayırlı olur inşallah adanadan okan ben bende birbirimize yakınız tavuk çeşitleri ve sülünler var keklik ve kaliforniya bıldırcınıda var bahar geliyor yumurtlama dönemleri inşallah yardımcı oluruz birbirimize süs tavuk civciv leri var suanda fizan.beyaz habeş.siyahhabeş.kıvırcıkhoşkin.
merhabalar okan Bey Bende adana da ikamet ediyorum Mutlaka tanismak isterim. Ersin 05334370963 [email protected]
parkhayvanat / K.Maraş Hoşbulduk Tel.nunuzu not ettim. Sizi arayacagim Elinizde hangi turler var? adanadan selamlar
hemen hemen hepsi desem ördekleer kuğu tavuklar sülünler v.s v.s çeşitlerim çok çoğalanleı masrafleini karşılama için satıyoruz daha çok takas tarftarıyım
Merhabalar bende adanalıyım siteyi uzun süredir takip ediyorum. Arkadaşlar arasındaki sıcak muhabbet beni etkiliyor. Adanalı yok sanıyordum ögrendiğim çok mutlu oldum. Belki de bir gün birlikte kuş pazarında karşılaşırız ya da birlikte gideriz. Görüşmek dileğiyle [email protected]