Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
İSMİ HOBİ KENDİ PROFOSYONEL KULUÇKA MAKİNESİ
SELAM EVCİL DOSTLARI ÜRETİMİNİ YAPTIĞIMIZ HOBİ SERİSİ KULUÇKA MAKİNELERİMİZ 0,1 DERECE HASSASİYETLE ÇALIŞMAKTA SAATTE BİR OTOMATİK ÇEVİRME OLUP DİJİTAL ISI GÖSTERGELİ KASA KOMPLE ALİMİNYUM PASLANMAYA KARŞI ÖMÜR BOYU GARANTİLİDİR. KAPASİTESİ 120 TAVUK 300 BILDIRCINDIR ÇIKIM ORANI TİR İRTİBAT İÇİN : [email protected] 0 535 4922035 0 276 3153035
Abi Eline Sağlık Bu Arada ben maraşdan akif Hayırlı Uğurlu Olur İnşallah abi forumda daha acıklamalı bilgi verirsen sevinirim herkes için iyi olur saygılarımla
Forumda ki bütün hepsi evcil dostlarına selamlar.. yeni kayıt olmama karşın uzun süredir bu ve buna benzer siteleri takip ediyorum. ben yeni merak sınıfındayım. mart nisan gibi bıldırcın ve keklik çıkartmayı düşünüyorum. kuluçka makinasını kendim yapmaya başladım kafesleride kendim yapmayı düşünüyorum. birçok forum konusunu okudum ve insanların burada birbirine ne kadar yardımcı olmaya çalıştığını görerek çok sevindim. sayın ARİF GİRGİN makinalarını ve kafeslerini çok profesyonel yapan ve insanlara yardımcı olmayı seven bağzı başlıklar altında yanlış anlaşılarak gereksiz eleştirilere maruz kalan değerli bir abimiz. onunla birlikte sayın SAİT IŞIK ve buna benzer birçok dğerli insan ile güzel bir paylaşım yaşanıyor. sayın ARİF GİRGİN para kazanmaktan çok insanları memnun etmek adına arkadaşların isteği üzerine böyle bir HOBİ KULUÇKA MAKİNESİ yaptığınız ve yardımlarınızı kimseden esirgemediğiniz için SONSUZ TEŞEKKÜRLER.(makinanın aluminyum gövdeye sahip olması otomatik çevirme gözetleme penceresi v.s. söliycek söz yok. mükemmel..) Umarım yolumuz birgün denizliye düşer bir çayınızı içme fırsatı buluruz.. yeni makinanız hayırlı olsun. allah utandırmasın....
TEŞEKKÜR EDERİM AHMET ARICAN KARDEŞİM YURDUMUZDA HER SEKTÖRDE OLDUĞU GİBİ YABANCI ÜLKELERDEN PARÇA VE SİSTEM GETİRİP ÇEŞİTLİ ÜRETİMLER YAPAN HATTA ADINA İŞ ADAMI FABRİKATÖR DENİLEN TERİMLERDEN YANA OLMAYAN AKSİNE YURDUMUZDAKİ SANAYİ ÜRETİMİNİN YURTDIŞINA NAZARAN ÇOK DAHA KALİTELİ ÇOK DAHA USTACA YAPILDIĞINI DESTEKLEYEN BİRİYİM BU FİKİRDEN HAREKET EDEREK % 100 YERLİ SANAYİMİZİN ÜRETİMİ OLAN KULUÇKA SİSTEMLERİMİZ GÜN GÜN KENDİNİ YENİLEMEKTE HATTA PROFOSYONEL MAKİNELERİMİZİN EMSALİNDE STANTARD SOĞUTMA SİSTEMLİ MAKİNE STANDART OTOMATİK NEM SİSTEMLİ MAKİNE OLMADIĞINI GÖHSÜMÜ GERE GERE SÖYLEYEBİLİRİM 7 YIL ÖNCE FABRİKAMIZDA YAPILAN MAKİNE HALA ÇALIŞMAKTA OYSA EMSALERİ SUNTA OLDUĞUNDAN ÇOKTAN DEFORME OLMUŞ VE HURDACILARIN RAFLARINDA GEZEN MAKİNELERE İNATLA HALA ÇALIŞMAKTA VE İLK GÜNKÜ GİBİ ÇIKIM SAĞLAMAKTADIR MAKİNELERİMİZİN HİÇ BİR YERİNDE SUNTA VA AHŞAP MALZEME KULLANILMAMAKTADIR HOBİ KULUÇKA MAKİNEMİZ ÇİFT TARAFLI POLİSİTİLEN LEVHAYA FABRİKASYON PRESLENMİŞ ALİMİNYUM OLARAK ÜRETİLMEKTEDİR.PASLANMA ŞİŞME GİBİ BİR SORUNU OLMAYACAKTIR OTOMATİK ÇEVİRME SİSTEMİ İLE SAATTE BİR 45 DERECE EĞİMLİ OLARAK YUMURTAYI ÇEVİRİP SAĞLIKLI CİVCİV OLUŞUMUNU 18,GÜNDE TAMAMLAYACAKTIR AHMET ARICAN ARKADAŞIM BEN TEŞEKKÜR EDERİM SANA ÖVGÜ DOLU SÖZLERİN İÇİN BİZ MKS AİLESİ BU GÜVENE LAYIK OLMAKTAN BAŞKA YAPACAK BİR ŞEYİMİZ YOK SAĞOLASIN AHMET KARDEŞİM
işte 7 yıl önce 2001 yılında fabrikamızın ürettiği makine
İŞTE 7 YIL ÖNCE 2001 YILINDA YAPILAN MAKİNEMİZ HALA ÇALIŞMAKTA
Arif Abi öncelikle Biz evcil dostlarına böyle özene bözene her özelliğini 1 değil 1000 kere düşünerek bizlere taktim ettiğiniz hobi kulaçla makinası için teşekkür ederim..Ben sitemizi yaklasık 4 aydır takip ediyorum ve açtığınız başlıklardan ve evcil dostlarına yardımlarınızdan ötürü birkezdaha teşşekkür edip size güvenimin tam olduğunu belirtmek istiyorum..Benim öğrenmek istediğim makinamızın dış görünüş resimlerini yayınlamışsınız içininde resimleri varsa biz evcil dostlarna sunarmısınız..Şimdiden teşekkürler bol evcil bol kazançlı günler...
arif bey verdiğiniz numarayı aradığımda arama reddediliyor, ınternet sitesınde verdiğiniz diğer sabit telefon numarasını da açan kimse yok. verdiğniz msn adresını ekledım ancak hiç çevrımıcı olmadınız. acaba size ulaşabileceğimiz bir telefon numaranız var mı şu anda?