Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Hızlı paylaşım için
Arkadaşlar hepsievcil.com`da yollanan mesajların ve açılan başlıkların geç yayınlanması birçok kez aksaklıklara sebep olduğundan Amasyadan Erol Bey (Yumurta kullanıcı adlı üye) Yeni bir kuş ve kanatlı kümes-av hayvanları içerikli forum ve paylaşım sitesi açtı. Tüm dostları bekleriz. http://www.kulucka.net/
selam evcil dostlar erol bey sitesinde banada bir görev vermiş sağolsun teşekkür ediyorum görevimi başarıyla yerine getiririm inşallah www.kulucka.net
cok iyi dusunmussunuz ..bu gec yayınlanma için 2-3 sefer ricada bulunduk ama tenezzul gorup olumlu olumsuz cevap bile verilmedi..ilan yayınlanana kadar hayvanlar yaslanacak neredeyse.nedenini de anlamadım gitti..butun forumlarda anında yayınlanır.uygun içerikli olmayan mailleri de sahipleriyle atarsın olur biter.hayırlı olsun..uye oldum.
Degerli üyemiz, Göndermis oldugunuz mesaj, ya yoğunlugumuz nedeni ile tarafımızdan atlanmış yada teknik bir sorun nedeni ile bize ulasmamış olabilir özür dileriz. "Forumlara moderator kontrolu olmaksızın mesaj gönderilmesi" başlığı birçok defa gündeme geldi. Geçmişte, dönem dönem, onaysız mesaj gönderimi için forumumuzu yeniden düzenledik. Aşağıda konuyu tekrar birlikte gözden geçirelim; Onaysız mesaj gönderimi`nin avantajları... 1. Mesajlar anında yayınlanır. Onaysız mesaj gönderimi`nin dezavantajları ... 1. Konu ile alakası olmayan mesajlar ilgisiz forumlara gönderilecektir. Bunun sonucunda kullanıcılarımız aradıkları çözümlere cok daha zor ulaşacaklardır. 2. Kullanıcılar arası uygun olmayan hitaplar, şahsi kavgalardan forumun huzuru kalmayacaktır. 3. Doğada bulunması gereken canlıların satışı ile ilgili kontrolsuz bir mesaj yoğunlugu yaşanacaktır. (Örn: atmaca, şahin doğan vb...) Görüldüğü gibi moderator kontrolu olmadan mesaj gönderiminin avantajından çok dezavantajları mevcuttur. Belki şunu söyleyebilirsiniz, mesaj gönderilsin ama sonradan uygun degilse silinsin. Bu durumu da geçmişte tecrübe ettik. İçeriği uygun olmayan bir mesaj yayınlandıktan sonra, mesajı silmenin bir önemi yoktur. Bu hoş olmayan bir hitapta bulunupta sonradan üzgünüm demeye benzemektedir. Karsı tarafın onuru zedelenmiş, söz söylenmiş olacaktır. Daha öncede bir çok kez tekrarladığımız gibi; forumların moderator kontrollü olmaması hepsievcil olarak bizim için çok avantajlıdır. - Mesajlar anında yayınlandığı için ziyaretçi sayımız hemen yükselişe geçecektir. (Bu dogrultuda, kaliteli kullanıcı sayımız azalacaktır) - Devamlı bizden birileri forumları kontrol etmek zorunda kalmayacagından, insan gücümüzde artış saglanacaktır. Bu konuda üretilen bir başka cözüm, "bazı kullanıcıları bazı forumlara moderator secelim" böylece gönderilen mesajlar daha hızlı yayınlanır. Bu durumu da tecrübe ettik. Önceleri faydalı gibi görünen bu çözüm, kısa zaman sonra moderatorluk yapan kişilerin bu işten sıkılması ile son buldu. Bu konu ile ilgili uygulanabilecek, uzun vadeli tek cözüm tarafımızdan forumların daha sık kontrol edilmesidir. Böylece hem mesajlar daha hızlı yayına girecek hemde kaliteden taviz verilmemiş olacaktır. Saygılarımızla, HepsiEvcil.com
sayın form yetkilisi konuya duyarlılığınız için teşekkür ederim yalnız biz evcil üyeleri hemen hemen hepimiz yazıların geç yayınlanması ve bazı yazıların hiç yayınlanmaması konusunda bir önlem alınması taraftarıyız.kalite konusunda haklısınız ama ben daha önce yazdığım bir yazının yayınlanmaması için size iletişimden mesaj attım yazım 1 hafta sonra yayınlanmamasını istediğim halde yayınlandı ve yazım forma yakışmayacak bir yazı olmasına rağmen vede size yayınlanmaması için mesaj atmama rağmen en azından yazıların yayınlanma süresini 1 gün değil 1 saat gibi bir zamana düşürebileceğinizi umuyorum biz evcil ailesi zaten kendini bilen nereye ne yazacağını kestirebilen kişileriz yani sayın form yöneticisi buradaki arkadaşlarım kendisini taşır arasıra hatalar olsada benim gibi zaten kendini taşıyamayan larımızında aramızda ömrü uzun olmaz size teşekkür eder konuya eğilmenizi rica ederim.
Sizden gelen bir mesaj gormek sevindirdi bizi..Ozaman bir uye olarak şoyle bir onerim var..bu siteye hergun girip bakan arkadaslarımız mevcut alım satım yapmasada gezinen bir cok uye var eminimki..aksatmadan foruma girenleri bulup moderatorluk verin..hem uyelerin işi görülmüş olur.hem de sizler fazla sıkısmamıs olursunuz.sıkılan da onceden haber verir yenisini bulursunuz benim de ownerlıgını yaptıgım 2 grup var gayet de guzel yuruyor işler.. saygılarımla
Gerçekten ülkemizde böyle evcil sitelerinin çoğalması çok güzel.Avrupa da çok fazla bu tür sitelerden var.Emeği geçenlere teşekkürler.