Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

burası evcil formu......

arkadaşlar bu formu incelerseniz geçmişi bayağı uzun olan bir form sitesi vede adı üzerinde evcil hayvanlarla ilgili bir paylaşım sitesi evcil dostu demek insan dostuda demektir lütfen şahsi meselelerimizi buraya taşımayalım herkesin telefonu var bence şahsi sorunları insanlar burada değil birbirleriyle çözebilirler bizlere yakışmıyor birbirimizi anlayışla karşılamak yardımlaşmak evcilciliğin ana damarıdır birgün ali baba çiftliği sahibi ali abiyi ardım telefonla bir kaç kanatlı hayvan sordum kendisinde olmadığını fakat başka bir firmada olduğunu ve onu aramamı söyledi ardındanda biz hayvan severlerin özelliği bu yardımlaşmak dedi sağolsun ali abinin o sözü hepimize distür olsun arkadaşlar birbirimizle olan problemlerimizi birbirimizle çözelim bazen insanlar gerçekten imkansız kalmış ve gerçekten çaresiz olabilirler o anda olumlu yapıcı bir adım çok şeydir olumsuz yıkıcı bir adımda çok şeydir formu bize kazandıranlara teşekkürü bir borç bilirim....herkeze bereketli günler dilerim...

img

arifgirgin

16 yıl 8 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arif bey dostum sana tamamen katılıyorum. " Tabiyatı ve hayvanları sevmeyen insanları hiç sevemez" saygılar

img

bahtiyar02

20 yıl 8 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Evet bende Arif Beye katılıyorum bu form şahsi problemlerin ulu orta sergileneceği bir yer değil. herkes kişisel sorunlarını form dışında çözsün. burada doğayı bilgiyi paylaşalım.şahsi meseleleri taşımayalım. herkese selam

img

ersinpaksoy

16 yıl 3 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ