Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

keklik,kırmızı altın sülün,habeşve fizan türleri elimde mevcuttur

arkadaslar mart ayından sonra palazlar ve yumurtalar satılır ben bilecik bozüyükte bulunmaktayım saygılarımla mehmet...

img

usta11

16 yıl 3 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

telefon varsa msn adresinizi verin sarı çizmeli mehmet ağa.

img

orhan_

16 yıl 6 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tansiyonu yükseltmeyelim orhan bey belli ki yeni arkadaş

img

parkhayvanat

16 yıl 6 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ulaşabileceğimiz bir mail adresi veya telefon numarası yazar mısınız ?

img

corixa

20 yıl üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar usta11 kullanıcı adlı üyemiz bugün beni aradı hatta arif beyin son durumunu sordu. Kendisi yeni üyemiz ve gayet hoşsohbet, samimi bir hayvansever. Bende numarası var fakat sizde takdir edersinizki izni olmadan yayınlayamam. Hepimiz insanız, iletişim bilgilerini eklemeyi unutmuş olabilir. Belki çoktan eklemiştir ama malum sitede yazılanlar son zamanlarda 1-2 gün gecikmeli yayınlanıyor. Selam, sevgi ve saygılarımla

img

wahshi

19 yıl 7 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ozür dilerim, bir ardniyetim yoktu, gerçekten sadece arkadastan nasıl ulasabılecegımı ogrenmek ıstedım. Bunun dışında, benim siteye eklediğim yazılar veya resimler her zaman anında yayınlanmıştır, bu konuda hic bir şikayetim yok. Sevgiler saygılar

img

corixa

20 yıl üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaslar tlf:05358755223____ [email protected] mail adresim saygılar sunarım burdanda wahshi arkadasıma saygılar sunarım uzunca bı hoş muhabbet ettik kendisiyle bol evcilli günler

img

usta11

16 yıl 3 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

senin hızlı iletişim mesajından sonra düzeldi kemal abi valla mesaj atıyorum hemen yayınlanıyor hep böyle olursa bi şikayetim yok eski haline dönmesinde.