Kuş Forumları > Papağanlar
aşkkuşu
merhaba. benim bir aşkkuşum ve bir muhabbetim var. bunları nasıl konuşturacağım hakkında bir bilgi biliyorsanız [email protected] adresine yollarsanız sevinirim.
sayın arkadaşım ben yeni üyeyim kuşlar hakkındada baya bi bilgim var cennet papağanını konuşturamazsın papağanlar arasında konuşamayan tek papağan cennet dir ama taramalı tüfek gibi öter susmakda bilmez ben de bu aralar almak çok istiyorum ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirm...muhabbet kuşunuda konuşturan dostlarım çok sadece ilgiye bağlı olan bi şeydir
cennet çok haklı ben 9 senedir muhhabet bakıyorum konuşuyor elden yemek yemeyi bırak ağızımda birşey görsün ağzımı açıyorum kafasını ağzıma sokuyor yemek yiyiyor hatta geçen sefer diş dolgumu çıkardı yeniden tedavi oldum muhabbet kuşuınu ezmiyecek sin ona her zaman ilgi göstercen gerekirse şımartacaksın hayvanın hoşuna gidecek şeyler yapmalısın bizimki tuzlu yiyceklere bayılır hele bir yerde peynir veya salata görmesin hemen konar yer onu öyle alıştırdım ki sabah geliyi başımın dibinde konuşuyo yatağa konuyo uyanıncaya kadar ısıroyo kaşımı burun kıllarımı çekiyo daha neler neler neler bide müzik duymasın ne yapcağını bilmiya benim saçlrım sert olduğu için kafamda hem şarkı söylüyo hem bit lerini ayıklıyo hemde pis kıçını kafama sürüyor yani anlıycağı kuşunla arkadaş gibi olursan 16 sene rahat bakarsın ama bi,r tane yarvu sağlıklı muh. alman lazım benden sana en iyi tavsiye zaten evim yarı hayvanat bahçesi kümesimde 3 horoz akvaryummumdu 9 çeşit balık ve muhabbet kuşu var birtanede sipariş verdim pitbull alıyorum bide ileride papağan alacağım ama dediğim gibi arkadaş olmalısın düşünki kuş yerinde sırşın bir fıstık var karşında onla ilgileniyormuş gibi daha detaylı bilgi istersen yarın beni 0537 266 23 45 den ulaşa bilirsin