Diğer Evcil Forumları > Tavşan
HOLLANDA LOP TAVŞANI YAVRULARI
ARKADAŞLAR GÖZÜM GİBİ BAKTIĞIM HOLLANDA LOP TAVŞANLARIM SONUNDA YAVRULADI. 4 ADET YAVRUDAN İKİSİ DİŞİ İKİSİ ERKEK. RESİMLERİNİ EKLEDİM. HENÜZ 1 AYLIK BİLKE DEĞİLLER KULAKLARI BİLE HENÜZ DÜŞMEDİ. İLGİLENENLER TELEFONDAN VEYA MAİL ADRESİMDEN ULAŞABİLİR. TAVŞANLAR SAKARYADADIR YAKIN ÇEVRELERE ELDEN TESLİM EDİLEBİLİR.
[IMG]http://img441.imageshack.us/img441/5541/img3358xk1.th.jpg[/IMG]
Ferruh Bey iletişim bilgilerinizi yazmamışsınız..Ben kocaeli`den ismail..eğer anlaşabilirsek 1 çift alabilirim.teşekkürler bol evcil bol kançlı günler... e-mail: [email protected]
hayırlı olsun aramıza hoşgeldin :)
istersen resim eklemeyi gösterebilirim.
Hayırlı uğurlu olsun yeni yavruların arkadaşım .. Özgürün dediği gibi resimleri buraya koyup bizlerle paylaşırsan çok sevinirim .. Eğer resim yüklemekte sorun yaşıyosan ben veya özgürden yardım alabilirsin , hem böylelikle yeni sahipler bulman kolaylaşır .. unutmamışken söylemek isterim siteye ilk girdiğim yıllarda buraya resim koymayı bana özgür öğretmişti =) hernekadar telefonlarıma artık çıkmasada bu önemli yardımından dolayı bir kez daha teşekkür ederim .. saygılar ..
Aslında forumda yeniyim resim yükleyecektim fakat konuyu açtım ve hemen konu güncellenmedi ve uzun süre bekledim. Bu yüzden iletiişim adreslerimi ve resimleri ekleyemedim. Kusura bakmayın resimleri az sonra eklemeye çalışacağım. Tel:05456344693 Mail : [email protected] Bu arada açıkçası bu iş bir hastalık gibi çok eğlenceli bir hobi. Onlarla vakit geçirmek gerçekten çok güzel. İlk aldığımda bu kadar insan neden bu kadar tavşan bakar diye merak etmiştim. Şimdi hak verdim :D