Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Erkek Mandarin Arıyorum

Geçenlerde ne olduysa bahçemden bir çift karolin,bir çift angıt ve tek erkek mandarin yok oldular.Şimdi elimde kalan dişi mandarine satılık yada emanet erkek arıyorum.Sait Kumburgaz/İstanbul 0532-7928605

img

saitisik

19 yıl 10 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SEVGİLİ HEPSİ EVCİL SİM ARKADAŞLARIM.ÇOK DEĞERLİ SAİT IŞIK KARDEŞİMİZE YARDIMCI OLACAK YOK MU.SİTEMİZDE MANDARİN ÖRDEKLERİ OLAN BİR ÇOK ARKADAŞIMIZ VAR.KENDİLERİ BİZLER İÇİN ÇOK YARDIMCI OLAN BİR ARKADAŞIMIZ.SIRA BİZDE DİYORUM.ELİMDE OLSA HEMEN GÖNDERİRDİM.BENDE DENİZLİ HOROZU VAR YALNIZ.SAİT IŞIK KARDEŞİM İNŞALLAH KAYIPLAR GERİ GELİR BELKİ.GELMEZLERSE EĞER YARDIMCI OLACAKLAR VARDIR ZANNEDİYORUM.SAYGILARIMLA.denizlici AHMET ORHAN SAKARYA

img

denizlici

16 yıl 4 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Teşekkürler arkadaşlar, Bu ilanım üzerine pekçok telefon aldım.Arkadaşlar ördek göndermek için sıraya girdiler sağolsunlar.Hatta benim kaybolan ördek cinslerinden başka ördek cinsleri ve hatta diğer kanatlılardan sülün vs. de hediye etmeyi teklif ettiler. Bazılarına istemem sağol dememe rağmen yine de gönderdi. Hepsievcil camiasının bu davranışı beni çok duygulandırdı.Demek ki bu forum amacına ulaşmış.Herkese teşekkür ederim.Tekrar belirteyim bahçem Kumburgaz/İstanbul`da.Müsaait olan arkadaşları beklerim.Sait

img

saitisik

19 yıl 10 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ne mutlu size Sait Bey :)

img

wahshi

19 yıl 7 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ