Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

Hollanda lop tavşanlarımı satıyorum..

Biri 6 aylık erkek (pasha) diğeri ise 2 aylığa yakın olan dişi(cadı) hollanda lop tavşanımı,artı bir kafesimi satıyorum.Daha yeni zevkini almış olduğum hollanda loplarımı;içerisinde bulunduğum izcilik faaliyeti sebebiyle mecburen bırakıyorum.İzcilik münasebetiyle il dışı ve yurt dışı kamplarımız olacağından,tutkunu olduğum loplarımı perişan etmek istemiyorum.Resimleri ana sayfada sizin evcilleriniz bölümündeki, diğerleri kısmında görebilirsiniz,çok fotoğrafları var(pasha ve cadı diye isimlendirilmiştir).Fiyat konusunuda çok cazip fiyatta verdiğimden eminim ,ama ayrıca görüşmek gerekir.İletişim bilgileri, tel:05052414783 msn:[email protected] kameradan da gösterebilirim..teşekkürler..saygılar arkadaşlar

img

pasha_33

16 yıl 3 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Teşekkürler Enis bey...:)

img

pasha_33

ÖZEL MESAJ

Günceldir....

img

pasha_33

ÖZEL MESAJ

GÜNCELDİR......

img

pasha_33

ÖZEL MESAJ

GÜNCELDİR.....

img

pasha_33

ÖZEL MESAJ

GÜNCELDİR....CİDDİ OLAN ARKADAŞLAR ULAŞSIN LÜTFEN...MSN: [email protected] (0505 241 47 83) berkant....

img

pasha_33

ÖZEL MESAJ

Selam lop severler.Msn ekleyen arkadaşlar birde mail atsalar nerden olduklarını vs yazsalar,daha iyi olacak..ilanımdan sonra nerdeyse 10 msn adresi eklendi..ama karşılaşmadık henüz..hani satılırsa birine, burdan açıklama yapacam fakat msn ekleyipte karşılaşamadığımız kişiler ,biz ekledikte yoktunuz demesinler...saygılar...arkadaşlar sizlerden gelen talepler değerlendiriliyor teşekkür ederim ilginize...TELEFONLA ULAŞIRSANIZ BANA DAHA ETKİN OLACAK.:0 505 241 47 83

img

pasha_33

ÖZEL MESAJ

GUNCELDİR....

img

pasha_33

ÖZEL MESAJ