Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

dişi beyaz keklik

arkadaşlar dişi beyaz keklik arıyorum,elinde olan veya verebilecekleri bildirirse menmun olurum erkekle veya kırmızı altın sülünlede takas edebilim. mehmet ulusoy 0537 7004746 [email protected] sayğılarımla

img

ulusoy0571

17 yıl 7 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar teşekkür ederim,1 kişi bile yardımcı olma nezaketinde bulunmadı bundan sonra bizde aynısını yaparız hepinize teşekkürlerimi bildiririm.....

img

ulusoy0571

ÖZEL MESAJ

Mehmet bey kimseye sitem etmenize gerek yok. İnsanlar yapabilecekleri birşey varsa yardımcı olur. Ama yoksa da yaratmak yalnız Allah`a mahsustur. Bende aylarca beyaz keklik ve dişi california bıldırcını aradım ama bulamadım. Sezon öncesi kim dişi kekliğini satmak isterki? Satan çift satıyor, o da sezon yaklaştı diye çiftine 300 lira istiyor. Yoksa da yoktur, yapacak bişey yok. Kimseye sitem etmeye veya kimse size kekliğini satmak yada takas etmek istemedi diye kızmaya hakkınız olduğunu düşünmüyorum. Siz nasıl biliyorsanız öyle yapmakta özgürsünüz. Ama biz yine elimizden geleni yaparız. Saygılarımla

img

wahshi

19 yıl 7 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yardımcı olmayı herkez ister ulusoy arkadaşım niye yardımcı olmayalım bu zamanda kimsede beyaz keklik veya çil keklik olmaz o yüzden kimsede kuru gürültü olsun diye cevap yazmak istemedi eğer bulsak yada bilsek kimde var hem kendimiz alırız hemde sana yardımcı oluruz bizde sezonda yavru satışını bekliyoruz.inşallah o zaman en güzellerini bulur alırsın. saygılar.

arkadaşlar kastım sitem değildi ama bağzı arkadaşların en azından yok deme nezaketinde bulunmalarını beklerdim, arkadaşlar haklısınız yanlız şu varki kimse kimseden zorla birşey istemiyor sadece fazla olan veya satmak isteyenlere ricada bulunmuştum. wahshi ve mahroturk arkadaşıma ve telefonla arayan arkadaşlara ayrı ayrı teşekkürlerimi bildiririm.elimde biraz diğer sülünler tarafından hırpalanmış sarı erkek var damızlık yaparım diyen arkadaşlara hediye edebilirim yanlız nakil işini çözmek kaydıyla sayğılarımla

img

ulusoy0571

ÖZEL MESAJ

Öncelikle herkese merhaba, Mehmet bey belki hatırlarsanız geçen yıl telefonda görüşmüştük, bende dişi beyaz keklik vardı sizden erkek sormuştum ama olmamıştı benim dişi beyazım hala duruyo ve onu kınalı erkekle çiftleştirdim 29 tane yavru aldım hepsi alacalı oldu bu yılda o erkeklerin biriyle çiftleştirmeyi düşünüyom belki beyaz verir diye, yani anliyacağınız ben 2 yıldır erkek bulamadım napalım elimizdekiyle yetinicez size tavsiyem sizde öyle yapın çünkü yok işte bulunmuyo yani sakın yanlış anlamayın ben fikrimi söyledim kalın sağlıcakla.

img

rifatbayraktar

18 yıl 1 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ