Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

İspenç Tavuğu için yardım

arkadaşlar benim ispenç tavuğum var ama horozum yok bulamadım bulsamda 30-100 tl arası istediler yazın burda yani karamanamraşda 5-10 lira arasında satılmaya çalışıldı ama satamadılar neyse sözün kısası bu tavuğum gurk olurmu horozsuz?? (arkadaşlar yavru cıkarmaz diye yorum yapmayın biliyorum yumurtası dölsüz olacağı için yavru cukarmaz ama ben başka bir şey deneyeceğim o y ü zden gurk olur mu diye soruyorum)

SLM KAHRAMANKENTLİ ORTAM EĞER SICAK OLURSA GURK OLABİLİR. BİMDE 3-4 SENE ÖNCE İSPENÇLERİM VARDI ONLARDA O ŞEKİLDE GUR OLUYORLARDI. TAHMİN EDİYORUMKİ SENDE BAŞKA TAVUK YUMURTASI KOYACAKSIN ALTINA. BEN ZAMANINDA 1 ADET YUMURTAYI GÜVERCİNİN ALTINA KOYDUM VE CİVCİV ÇIKTI. İNŞ. İSTEDİĞİNGİBİ TAVUĞUN GURK OLUR.

img

kkartal

16 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bir İspenç`e 100 TL isteyen hesap bilmiyor galiba. Kupa almış Hint mi satıyor? Altın mı zıçıyor? Gel Adana kuş pazarında en kralını tanesi 20-30`dan alırsın Ede. Notiiin öle. Kazık yeme ha. 100 TL vereceğine bin Aksu`ya gel Adana`ya Pazar günü. 35 milyon yol parası verirsin alt tarafı. İstediğin İspenci veya süs tavuğunu ucuza gel götür Adana kuş pazarından. Yol parası 35 TL gider ama tavuktan bol bol kazanırsın. Ucuza kaparsın.

img

necmi

18 yıl 10 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

necmi abi tam anlayadım birazdaha ayrıntılı konuşursan nerde ne kadar adanada bağlantım cok ama nasıl ederiz bana bir yardımcı olursan sevinirim

abiciğim adanaya gelmek mesele değil ama sadece 35 lirayla birmiyor benim otogara gitmem 5 liraya mal oluyor adanada en az 30 lira harcıyorum toplam ne yaptı 35+30+10=75 lira ben bir tavuğa 75 lira harcarsam almaya evin yolu yiter daha tavuğu alamadan 75 lira gidiyor sen hesapla gerisini

Arkadaşım istersen sana ayarlarız.Emin biyerden alıyorum ben 3 tane tavuğum var.Bana 17.5 tl ye satıyor.Horozda var uygunsa yardım etmek isterim...

img

zoologalp

17 yıl 3 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ