Diğer Evcil Forumları > Tavşan
tavşan balkonda beslenir mi?
ben yeni bir tavşan sahibiyim.ailem tavşanımı balkonda beslemekten yana bnse ewde. üşür yalnız kalır gibi nedenlerden dolayı balkon yerine evi tercih ediyorum sizce ne yapmalıyım?
Aslında balkonda da bakılır. Ancak: 1. Ona içi samanlar dolu güzel sıcacık bir kutu hazırlayın. 2. Eger dişi ise, yanına bir arkadaş edinin (yavru istemiyorsanız dişi olması lazım, tabi)..Erkek ise anlaşıp anlaşamayacağı konusunda dikkatli olmak lazım. Ama genelde yetişkin bir erkeğin yanına yavru bir erkek koyarsanız birbirlerine alışırlar. 3. Balkonda ayrıca bir "eğlence parkı" haırlayın. Yani çeşitli sepetlerle, kutularla vs. oynayacakları, saklanacakları bir mekan yaratın. Kuru soğuk tavşanları çok etkilemez, ama ıslanmamaları şart ! Sizin vaktiniz olunca da eve alabilirsiniz, ama eminim evde bakıldığı takdirde zamanın coğunda tek başına küçük bir yerde hayatını sürdürmak zorundadır. Onun yerine, sizin müsait olmadığınız zamanlarda eğleneceği bir mekanın kendine ait olması daha güzel değil mi? Sevgilerimle Verena Kaya Gygax www.verakaya.com
balkonun acık mı kapalı mı? yasadığın ilin kıs ylarındaki sıcaklığı da önemli hangi ildesin?
gökhanbey siizn tavsanlarınızıda gormek isteriz özledik:D
BENCE O TAVŞAN BALKONDA BESLENMEZ.BENİM TAVŞANIM İÇDİRDE BİLE ÜŞÜYO, SERGİLERİNLE, www.sapancailkogretim.forumyetkin.com