Kuş Forumları > Papağanlar
JAKO'm YUMURTLADI AMA SATIYORUM
üç adet yumurta yaptı cok güzel taklitleri var ve kendini zorla sevdiriyor sonderece sağlıklı bir kuş Fiyatı : 650 $ isteyene webcam den görüntü yollayabilirim. [email protected]
Kendini zorla sevdiriyor derken yanlış anlaşılmasın yani eğer kafasını göbeğini sevmessen küsüyor.
Kendi kendime yazim bari fiyatmı pahalı geldi acaba yoksa yumurtlayan bir jakomu sorun yoksa kimse gerçek sağlıklı insana alışkın bir jako istemiyormu çyoksa yoksa zamanlamammı yanlış anlayamadım .Belkide ben biraz sabırsızım.
Gerçi pardon aşağıda bir arkadaş 350 ytl ye jako satıyor hemde pirinç kafesiyle ben onu görmemiştim. birde ilanı 157 kişi okumuş bir kişi sattınmı kardeş diye cevap yazmış ilgiiiiiiiiiiinnnnççççççççç.
kardeş çok pahalı anlamadın mı?
slm ben papağanınla ilgili görüşmek isterim ama fiyat pahalı biraz istersen fiyat konusunu görüşelim satmak istersen ara 0536 921 86 46
aslında gerçektende pahalı :( neyse bende 1 tane jako almak istiyorum ama 3 tane çok özel kanaryam vede 4 tane cinc kedim var bir şekilde onlarla TAKKAS etmek istiyorum eğer ilgilenen varsa. telim 0536 416 37 37 yada [email protected] yerimiz ist. avrupa yakası.
Selam Kayıpkedi. Ne oldu verdin mi kanatlı dostunu? Son durum nedir? Sevgiler Burak
dostum türkiye şartlarında 650 çok para artı papağanın kaç yaşında? eşşiz ve boş yumurtamı bırakıyor?