Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
KEKLİKLER YUMURTLAMAYA BAŞLADI
MRB ARKADAŞLAR KEKİKLERİM YUMURTLAMAYA BAŞLADI İSTEYEN ARKADAŞLARA TANESİ 5 TL DEN GÖNDEREBİLİRİM
slm ekol20 arkadasımm keklik yumurtasını cok pahalı diyosun zaten kendisi ne kadar 5 10 liraya yavrusunu veriyolar
ekol arkadaşımda cevap verecektir ama bende bu işi yaptığım için yazıyorum. geçensene 5 tl ye satıldı yumurtalar bu senede aynı fiyat zam yapılmadan devam ediyor ama 5 liraya yavru bulursanız kuluçka makinasıyla uğraşmayın onu alın derim ben fiyatlar yumurta sayısına göre değişiklik sağlar ekol arkadaşım piyasaya göre normal bir satış yapıyor saygılar.
hayırlısı olsun... allahım bereketli satışlar versin inşallah...
acimi kardeş öncelikle uyarına teşekkür ederim ama sen bir yumurtanın kaça mal olduğunu hiç hesap ettinmi keklik için birde makroturk arkadaşımın dediği gibi geçen yılda 5 tl idi bu senede aynı fiyat daha ucuza verenler vardır ama bunu kurtaran rakam budur yavru konusunda evet istesen 2 aylık yavruyu sana 10 tl den verebilirim bakalım normal şartlarda kaç adetini yaşatabilican ne kadar zor olduğunu herkes bilir yinede teşekkür ederim uyarına ama biz kar için değil herkes uğraşsın diye satıyoruz değilse kendimiz çıkarıp yavruda satabiliriz ama bunun yumurtadan çıkarma mutluluğunu herkes tatsın istiyoruz saygılarımla
elinizdeki keklik yumurtalarından istiyorum 0535 356 08 80 numaralı telefonumdan ararsanız veya mesaj atarsanız size dönerim
ekol 20 merabalar ben ist kartaldan banada keklik yumurtası lazım ama mayıs yada haziran ozamanlarda elinde bulunurmu seninlede irtibata geçmek isterim