Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

yeni basliyacagim. tavsiyeleriniz

bir kac haftadir araştiriyorum tavsan almaya karar verdim. her seye sıfırdan baslayacagim. ticaret amacli dusunmuyorum bir dişi bir erkek yavru tavsan dusunuyorum. tavsanlariniza fiyat bicilemez tabiki ama ben de ogrenci oldugum icin kısıtlı bir butcem var. bana tavsan kafes ve yem konusunda; nerden nasil almam gerektigi konusunda onerilerinizi yazarsaniz mutlu olurum. satmak isteyen arkadaslarda bana fiyatlari mail atabilirler. mailim: [email protected] ankarada oturuyorum.

img

skymoonraider

16 yıl 3 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bence çok doğru bir karar vermişsin.bnde yeni aldım.tavşanı yavru aldım 10 tl ye kafesi suluğu toplam 40 tuttu birde 4 tl ye paket yemle var istersen.bn bursadan aldım.kafesi biraz büyük tut dolaşsın.

img

poonpoon

16 yıl 3 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

(([email protected])) bu arkadasımızda ankarada bu ısı yapıyo yardım edıcegınden eminim

[email protected] sadece toptan satiş yaptigini ve kafes de satmadigini soyledi. hala kafes ve yavru tavsan aramaktayim adresim [email protected] maillerinizi veya onerilerinizi bekliyorum. tavsan turlerinin ort tahmini yavru fiyatlarini mail olarak yazarsaniz cok mutlu olurum

img

skymoonraider

16 yıl 3 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam, bende kafes vs. var çook uygun fiyata vereceğim msn ekledim msn acınca görüşürüz hayırlısı.

img

cenkerdemir

16 yıl 4 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ortlama fiyatı 15tl..

img

abdullah67

16 yıl 3 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ