Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

selamlar

arkadaşlar herkese selamlar. bende kümes hayvanlarını seven biri olarak aranıza katıldım ve en kısa zamanda sizler gibi türlü türlü hayvan sahibi oomak için sabırsızlanıyorum. herkese kolay gelsin.. saygılarımla..

img

emirege79

16 yıl 3 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

emirege79 hayırlı olsun inşallah gönlünden geçenleri yaparsın .

iyi dilek ve temenlin için teşekkürler arkadaşım makroturk_1453. uzun zamandır bu sitede siz değerli üye arkadaşların yazdıkları iletileri okuyordum ve beğeniyorum. Sitedeki çoğu arkadaşların çoğunun samimi ve çıkarçı olmadıkları gördüm. Bundan dolayıda çok memnun oldum ve bu yüzden siz değerli hayvan sever arkadaşlarla birlikte burada olmak hemde sizlerden birşeyler paylaşmak ve öğrenmek adına aranıza katıldım. Şimdilik herkese hayırlı günler dilerim. saygılarımla...

img

emirege79

ÖZEL MESAJ

hoşgeldin kardeş.Allah gönlüne göre versin ve besliceğin hayvanlara hakkıyla bakabilmeyi nasip etsin..

img

gecekusu333

16 yıl 9 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hoşgeldin aramıza kardeş bol evcilli günler

img

parkhayvanat

16 yıl 6 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

teşekkürler arkadaşlar tanıştığımıza bende sevindim. kim ne besliyo anketi çok iyi olmuş bu arada bende katılım ve kimlerin ne beslediğini öğrenmiş oldum. bu arada arkadaşlar ben sülün ve sülün çeşitlerine merak saldım onlardan beslemek istiyorum. herkse hayırlı günler...

img

emirege79

ÖZEL MESAJ