Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Verena ablamızın çiftliği cumartesi gün tv de
Değerli arkadaşlar sitemizin müdavimlerinden corixa rumuzlu Verena Hanım a ait çiftlik Cumartesi günü saat 12.05 te TRT int de yayınlanacaktır. Bu proğramı kaçırmayalım. Çekimler geçen yıla aitmiş ama olsun. En azından bir evcil dostunun emeklerini görmüş olacağız.
GEÇEN SENE VERENA HANIMIN ÇİFTLİĞİNİ GÖRMÜŞTÜM.GERÇEKTEN DERLİ TOPLU VE BOL KANATLI VE KÜMES HAYVANLARI BULUNAN ŞİRİN BİR ÇİFTLİK. TV. ÇEKİMİNİN KENDİSİNE HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI DİLİYOR HAYVANLARININ TÜYLERİNCE YAVRU ALMASINI TEMENNİ EDİYORUM DARISI TÜM ÇİFTLİKLERE
Tv den izleyemeyenler için Verena hanım kendisine ait web sitesine videoyu koymuş; http://muhabbetkusu.org/verakayacom/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 Bu sitede en üstte vido mevcut.
YA VERİLEN ADRESTEKİ VİDEOYU İZLEDİM. YA HUZUR BULDUM YA. O KADAR HOŞ BİR ORTAM Kİ... VE AYRICA YAVRULAR VE HAYVANLAR O KADAR TATLI Kİ, ŞU AN OFİS ORTAMINDAYIM HAYLİ YORULMUŞTUM. ANCAK ŞU İZLEDİĞİM VİDEO SAYESİNDE HUZURLA DOLDUM. VERANA ABLA YA VE AİLESİNE EMEKLERİNDEN DOLAYI TAKDİR EDİYORUM. BU VİDEOYU PAYLAŞAN ARKADAŞLARA DA AYRICA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.