Kuş Forumları > Papağanlar
yavru bir jako papağan aranıyooo:(
mrb arkadaşlar ben istanbulda oturuyorum.. yavru bir jako papağan arıyorum.. tercihen kredi kartına taksitle verilebilen sağlıklı bir kuş istiyorum.. ilgilenen arkadaşlar [email protected]
arkadaşlar sonunda bi jako sahibi oldum:)) şimdi elimdeki sultan papağanını birine vermek istiyorum.. herhangi bi ücret istemiyorum.. bişi daha bi gözü kör aklınızda bulunsun.. isteyen arkadaşlar için msn adresim [email protected]
slm arkadaşlar kuş verilmiştir artık sormayın lütfen:))
merhaba ben sevda neden okadar sevdiğin değer werdiğin bir papağanını weriyosun daha doğrusu werdin..sonuçta o sıcak kanlı bir hayvan su kaoplumbağası , balık v.s gibi soğuk kanlı bir hayvan değil seni unutması zor olacak wermemeni tavsiye ederdim
o bende emanet gibi bişidi.. hatır için bakıyodum jako alana kadar.. ve unutmuşturda çünki bende çok kalmadı..... umarım seni aydınlatabilmişimdir:)))
öyle bir aydınlattın ki suratımı nereye baksam soruyalar neden suratın böyle parlak bende olayı anlatıyorm..
hala 300 liraya jako aradığına göre pek aydınlanmamışsın:))
nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun anlamadım belki anlaştım biri ile..ne tipsin anlamadım
asıl sen nasıl bi tipsin.. bir şeyin dip fiyatı bellidir.. boşuna burda 300 die kendini yırtmanın anlamı ne..?:)))
benim kendimi falan yırttığım yok canım ben zaten anlaştım ve ppağanı alıyorum...asıl senin yırtmana gerek yok kendini zaten yırtılsan kaç yazarsın,