Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Elektronik Termostat Problemi
Arkadaşlar Tasarlamış Olduğum Kuluçka Makinası İçin Elektronik Termostat Kullanmak İstiyorum Ama Küçük Bir İlçede Olduğum İçin Elektronik Termostadı Bulmak İmkansız Gezmediğim Elektrikçi Elektronikçi Kalmadı Ama Birtürlü Bulamadım. Bana Bu Konuda Yardımcı Olabilecek Arkadaşlar Varsa Minnettar Olurum. Ben Yardımcı Olurum Diyen Dostumuz Varsa Bulabileceği Ürünü Fiyatıyla Birlikte Yazarsa çok Memnun Olurum. Konu Başlığını Takip Edicem Ayrıca İrtibat İçin 05453248490 No Numaramıda Arayabilirsiniz. Şimdiden Çok Teşekkürler
arkadasım endanın 0.1 derece hassasiyetli termostatlarını almanı tavsiye ederim internetten rahatlıkla bulabilirsin internet alısverişi ile
rename arkadaşım bende senin gibi küçük bir ilçede oturuyorum senin çektiğin sıkıntıyı bende çektim.İzmirli bir arkadaştan aldım ayarlayıp gönderdi.Sana yardımcı olur eminimki.05392091622 tel.Toros.
abicim yazdım buraya yayınlanmadı anlamadımki
eski elektrikli fırınlarınki olabilir
Yardımlarınız İçin Çok Teşekkürler Sağolsunlar Cimukadan İstediğim Termostadı Edindim. Elektronik Değil Ama Hassasiyeti Gayet İyi. İlgileri İçin Cimukaya ayrıca Teşekkürler