Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

yardımınıza ve tecrübenize ihtiyacım var(yoksa benmi sabırsızım

yeni iki çift muhabbet kusu aldım.aldıgım petshop`ta ikisi öpüşüyorlardı.çift oldukları için aldım.eve geldim ilk gün yem falan yemediler ama suan iyiler iyice eve ve kafese alıstılar.suanda öpüşüyorlar.ancak erkek kus dişiye yaklastıkça dişi kacıyor.çok merak ediyorum acaba yumurtlama olurmu suana kadar bir çiftleşme olmadı galiba...kuşları kısırlastırıyorlar diye duydum acaba dogrumudur yani öpüşen kuş kısır değilmidir onu merak ediyorum.yumurtlamasını nasıl anlayabilirim bana yardımcı olun.çok hevesliyim gidip vitamin aldım ballı yem aldım ayrıca yumurta yemi aldım.sizce kuşlarım yumurtlarmı?

img

esra_remzi

16 yıl 5 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım konuma göre biraz sabır gösterip birde yuvalık takarsan kafese olmıyacak diye birşey yok bu işler biraz sabır gerektiriyor birde çok hevesliysen kuşları fazla rahatsız etme

img

surfice

16 yıl 4 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tesekkür ederim ama bendede o sabır yok işte:Dkuslar çok göz önünde yani sürekli izleyebiliyoruz gibi bişey acaba ondan rahatsızmı oluyorlar.

img

esra_remzi

ÖZEL MESAJ

kuşlarla ilgilende fazla belli etme onları kendi hallerine bırak biraz sonra yumurtlasa bile bakmazlar birde mamalarını verde zayıflamasınlar

img

kobretti

ÖZEL MESAJ

kuslarının yumurtlaması icin huzurlu bi ortam en önemli faktördür biraz daha sabır...

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Alemsin yani esra sen bendende sabırsız çıktın vallahi:)) benim kuşum yuımurtlamıştı hatta embriyo oluşmuştu ama maalesef benim sabırsızlığım yüzünden dişi kuş dört yumurtayıda kırdı:(( sonra bende sinirlenip onları boş bir odaya koydum ve birdaha bakmadım sadece yem ve su değiştirdim haftada birde temizledim kafesi, şimdik aradan 22 gün geçti dişi yine yuvada ne yapıyo yumurtası varmı yokmu bilmiyorum çünkü artık hiç bakmıyorum tabiki merak ediyorum ama birdaha yuvaya bakmicama söz verdim !! fazla sabırsız olmak iyi değil yani sonucu çünkü kötü olabiliyor.

img

ayliz87

16 yıl 5 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yorumlarınız için çok tesekkur ederim arkadaslar

img

esra_remzi

ÖZEL MESAJ

evet çok haklısınız aslında yumurta yapsınlar da o zaman hiç rahatsız etmicem...

img

esra_remzi

ÖZEL MESAJ

SEBAT GÖSTER YETER ÖPÜŞMELERİ ÇİFLEŞ ME İÇİN ÇOK BELİRĞİN Bİ GÖSTERGE DEİLDİR YAPMAN GEREKENLER İÇİNDE SİTEYİ İYİÇENE GEZMEN LAZIM TABİ SABIRLI Bİ ŞEKİLDE:)

img

zafercls

16 yıl 3 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ