Diğer Evcil Forumları > Tavşan
KOCAELİ VEYA İST. ANADOLU YAKASI TAVŞAN ARIYORUM...
Merhaba ben Kocaelide oturuyorum evimize 1 veya 2 adet bize neşe getirmesi için yavru tavşan arıyoruz. Onlara çok iyi bakacağımızdan emin olun. Kocaeli veya İst. anadolu yakasından olabilir. satmak isteyenler iletişime geçsin : [email protected]
güncelllll.....
Merhaba, tavşanlar gerçekten çok sevimliler, dediğiniz gibi eve neşe ve mutluluk getirirler, benim de çok sevidiğim tavşanım var. Yalnız bakımı oldukça zor olduğundan öncelikle 1 tavşan edinerek, bakmanızı daha sonra eğer bakımı size kolay geliyorsa 2. tavşan almanızı öneririm.
Bir de petshop v.s. tavşan almak yerine, artık bakamayacağı için tavşan verenlerden sahiplenmeniz çok daha iyi olur, en azından evinden gitmek zorunda olan şirin bir tavşi sıcak ve iyi bakılacağı bir yuva bulmuş olur. Tavşinizle çok mutlu olacağınızdan eminim. Çünkü, muhteşemler. :)
dedikleriniz doğru bu ikinci mesajım oluyo ama cevap veren kimse yok. yardım edin eğer bildikleriniz varsa lütfen söyleyin.
Merhaba ferhat bey eğer isterseniz elimde yeni yavrular var Hollanda lop tavşanı 2 dişi 2 erkek eğer düşünürseniz uygun fiyata vermeyi düşünüyorum. 0545 634 46 93 [email protected] ayrıca kocaeliye teslim ederim zaten yakınım...