Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Manisa Alaşehir Ulaştırma Taburu
Arkadaşlar(Abiler) Vatani görevimi Yapmak Üzere Manisa alaşehir e Gidiorum...Askerlik Vatan Borcudur Vatana İhanet Ayyıldıza,Nefes Aldığın Havaya,Bastığın Toprağa İhanettir...Oyüzden Allahın izniyle Taburuma Teslim olcağım günü iple çekiyorum.Manisalı Arkadaşlar yada yakın illerde ikamet edip alaşehiri bilen Arkadaşlardan Manisa/alaşehir hakkında Bilgi edinmek istiyorum..Örn: Nasıl Gidilir?Tabur Alaşehir in Neresindedir?..Şimdiden Çok teşekkür ediyor 15 ay içinde yetiştiriceğiniz kanatlıları çok merak bekliyor olucam ama İlk çarşı iznimde Sitemize girip sizlerin değerli Yazılarını ve resimlerini takip edeceğimden kuşkunuz olmasın...Kocaeli/Karamürsel...İsmail
hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin allah.HAYIRLI TESKERELER
Makroturk teşekkür ederim inş butun asker Arkadaşlarımız hayırlısıyla bitirip gelirler..Bol evcil günler
Hayırlı teskereler.
Teşekkürler ermansavas...
günceldir...
SEVGİLİ MÜRSELPAŞA İSMAİLKARDEŞİM.SANA ŞİMDİDEN HAYIRLI TESKERELER DİLİYORUM.SEN MERAK ETME BİZ ABİLERİN OLARAK SEVDİĞİMİZ KANATLILARI YETİŞTİRİP SEN GELİNCEYE KADAR ANAÇ BİLE OLURLAR.BEN YETİŞTİRDİĞİM BİR DENİZLİ HOROZUNA MÜRSELPAŞA ADINI KOYOCAM VE ONU DEMIZLIK OLARAK BÜYÜTECEM.SANA HAYIRLI TESKERELER VE SAĞLIK DİLİYORUM. denizlici AHMET ORHAN
Alaşehir Ulaştırma Taburu diye geçer. Şehrin Biraz dışında sayılır ama her yarım saatte bir dolmuş geçer. Son durak ulaştırma taburudur. Senin yapman gereken eğer otobüsle geliyorsan Alaşehir de havuzun başında inecem dersin. Orada durak var her yarım saatte geçiyor ona binersin 5 ile 10 dk arası oradasın. Yok arabayla gideceksen. baklacı tarafına gideceksin. Alaşehir Üniversitesini geçeceksin 500 metre gittikten sonra sola Alaşehir ulaştırma taburu diye bir levha göreceksiniz oradan tam karşınızda zaten. Canını Sıkma Sen bulmak istemesen bile o seni bulur kolay gelsin torunumun torununun torunu oluyosun sen bende 861 2.bolukte yapmıstım orda 75 gun ot yolmakla gectı sımdıden allah sabır versın hayırlı teskereler varsa aklında baska bı sey cevaplayım
tabi ben bunları yazdım sen belkıde coktan bırlıgıne teslım olmus olacaksın ayın 10 da acmıssın konuyu sonra dan gordum
Ahmet Abim çok teşşekür ederim..Size Kanatlı ve evcil Hayvan Dünyasında çok çok Başarılar ve Bol kazançlar diliyorum..Hint Horozuna Gelince,Murselpasa nın yavrularından 15 ay sonra isterim:)...Buarada benim nickimi boyle birşeyde düşündüğün içinde çok teşekkür ederim abi allaha emanet ol...