Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
ispenç tavuğum hasta yardım edin
merhaba forum ispenç tavuğum hasta kemezleri soldu tüğleri dagınık nefes almakta zorluk çekiyor gibi gagası hep dik arada bir öksürür yada hapşurur gibi sesler cıkarıyor vede saldırgan kanatları neredeyse yere sürtecek ne yapmam gerekiyor yardım edin bana
14 kişi okumuş biride yardım etmiyor nasıl bir site yahuu bu sadece okuması bilenler takılıyor herhalde yada kanatlı hayvan beslemeyi bilmeyip burda öğreniyorlar nasıl bir anlayış anlamadım başlıktada yazdığı gibi hasta yardım edin satış ilanına mı benziyor yada sizin hayvanlarınız hiç hasta olmadığından hastalığın ne olduğunu bilmiyorsunuz
sevgili dostum umarım geç kalmamışımdır.tavuk hastalıkları ve tedavi yöntenleri hakkında aşağıda belirtilmiştir.kaynak linke bakarsanız daha geniş ve resimli bilgiye sahip olursunuz.şimdilik geçmiş olsun KAYNAK: http://www.cinarziraat.com
kardeş zirai donatıma git ve vitaform adında suya karıştırılan bi toz onu al ve kullanma talimatı kutunun içinde var ve sana tavsiyem hayvanların hasta olmasa bile kullana bilirsin hastalıkları engelliyor tavsiye ederim . Pağlı değil kutusu 7,5 tl ve 6ay gidiyor yardımcı olabilmişimdir inşaallah