Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

SİTEDE HAYVAN SATIŞLARI YASAKLANMIŞ NEDEN ACABA?

arkadaşlar sitede hayvan satışı yasklanmış ikazı aldık.peki sorarım size yasakları koyanlar baktığımız veya beslemeyi düşündüğümüz hayvan dostlarımızı nerden temin edeceğiz? balıklar için belki tabiyattaki hayvanları koruma amacını anlaya bilirim.ama evcil bir çok tür var piyasada örnek kaz ördek hindi tavuk türleri vs.Bu türler asırlardır zaten bizlerle birlikte yaşıyor.Avcılık yapmıyoruz sonuçta hayvan dostlarımızı katletmiyor veya eziyette etmiyoruz.Hepsievcil üyelerin neredeyse tamamı hobi amaçlı bir çok türe bakıyor.Hatta türlerin çoğalmasında büyük bir katkı sağlıyorlar. bence başta avlanmayı yasaklamak lazım basından veya çevremizden gördüğümüz kadarıyla binlerce hayvan dostumuz katlediliyor.hiç bir kümes hayvanı duymadım zevk için öldürüldüğünü. yasak konulacaksa satışı veya alışı yasaklanan hayvan türlerinin belirtilmesi daha iyi olmazmı sizce. site yöneticileri bu konuda bir açıklama yapacaklardır sanırım. tüm dostlara saygılar

img

bahtiyar02

20 yıl 8 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sana sonuna kadar katılıyorum bahtiyar kardeş.Önceden yasaklı hayvan satışlarıda vardı onlar kaldırıldı.Evcil kanatlı satışının yasaklanmasına anlam veremedim.Sonuçta yetiştirilen hayvanların bir maliyeti oluyor gönül isterki herkesin durumu iyi olsun ve tüm evcil dostları birbirine hediye etsin nitekim sitede öyle abilerimizde var.Sonuçta bizde hayvanları koruyoruz onların daha iyi şartlarda bakılmaları için elimizden geleni yapıyoruz.Böyle bir yazıyla karşılaşmak beni gerçekten üzdü ve tüm kanatlılara uygulanmasınıda biraz saçma buldum. Saygılar...

img

mc_kanca

18 yıl 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bir konuda site yönetimini taktir ettim bu olay sitenin üye kaybına sebepte verebilir kendi menfaatlerini düşünmeden böyle bir karar almaları güzel ama satışı yasak olan hayvanlar için olursa ki zaten oda yapıldı.Buradaki birçok arkadaş zaten hayvanlara elinden geldiğince iyi bakıyor.Kanatlı beslemeye güvercinle başlamıştım birçok kez harçlıklarımı biriktirip kuşlara karışık yem almışımdır.Herhangi bir derneğe üye olmasakta bizde hayvanların haklarını koruyup onların çoğalmasını sağlamaya çalışıyoruz. Saygılar...

img

mc_kanca

18 yıl 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ARKADAŞLAR EVCİL OLMAYAN HAYVANLARIN BESLENMESİ VE YETİŞTİRİLMESİ BİRTAKIM RESMİ İZİNLERE BAĞLIDIR.ANCAK EVCİL HAYVANLARDA(TAVUK,KEDİ,KÖPEK VB.)BESLENMESİ VE YETİŞTİRİLMESİNİN İZNE TABİ OLDUĞUNU NE OKUDUM NE DE DUYDUM.BÜTÜN KÖYLERDE BU HAYVANLAR ALINIR;SATILIR.HAYVAN HAKLARINI SAVUNANLAR BİR DE İNSAN HAKLARINI BİLSELER BELKİ DÜNYAYA BAKIŞLARI DEĞİŞECEKTİR.HAYVAN HAKLARI SAVUNUCULARI SADECE BİR ŞEYLERİ SAVUNURKEN,HEPSİEVCİL ÜYELERİ BU HAYVANLARI HEP ÜRETİYOR HEM DE KORUYOR.ALINIP SATILMAYA GELİNCE DEMOKRASİLERDE ÇARE TÜKENMEZ.MERAK ETMEYİN KERVAN YÜRÜYECEKTİR.

img

mevlutvakur

16 yıl 10 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hayvan haklarını bizden iyi mi biliyosunuz ozaman kapatın bu formu bi arkadaşlık sitesi kurun

img

parkhayvanat

16 yıl 6 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bu ne saçmalık canlı satışının eziyetle ne alakası var burda yorum yazan canlı hayvan alan ve satan çoğnulukla profesyonel insanlar dişi yada erkek damızlık ihtiyacı için alıyor bu saçma kararla bu site kendi ipini çekmiştir.

hayvan hakları savunucuları istiyorki biz de onlar gibi hayvanlara elbise giydirelim masaya oturmasını öğretelim hatta evlatlık edinip miras bırakalım bunun harici onlara doğal ortam sağlarsak hayvanların çağdaşlaşmasını engenlemiş onları cahil bırakmış oluruz ben hanıma sorim bakalım benim bıldırcınlara kazak örebilicekmi.

BU YAZIYI SİTE YÖNETİCİLERİNEDE YAZIM.AMA İLK KEZ ANINDA YAYINLANAN MESAJLARIM BU KEZ YAYINLANMADI.ONUN İÇİN BU BÖLÜME YAZDIKLARIMI AYNEN BURAYA YAZIYORUM DOSTLAR. sevgili dostlar öncelikle hepinize tek tek teşekkür ederim bu duyarlılığınız için... sayın hepsievcil yöneticileri dostlarıma tamamen katılıyorum.sorarım size o zaman bizler ne yapacağız bu durumda? bilmem diyeceksiniz. ama biz dostlar bunuda yolunu bulacağımıza inanıyorum.H.H.K.K ları bizlere alternatif bir yol bulacaklarına tüm hayvanların zararına bir karar almışlardır.onlar kendilerince haklı olabilir ama lütfen gerçekçi olalım Türkiyemize yani vatanımıza ait bir çok tür yok olup giderken sorarım size onlar bunun önüne nasıl geçtiler.kısıtlamayı bizlere yapmakla ne amaç güttüklerini halen anlamış değilim. ticari ünvan verilmiş bir çok pet shop var onlar bizlerin ihtiyaçlarını belli ücret karşılığında karşılıyor olabilirler ama şunu unutmayın ticari amaç güdenler asla biz hayvan severler kadar hayvan dostlarımızı ne sever nede anlar.7 den 70 e herkeste bir hayvan sevgisi var bunu nasıl önleyecekler çok merak ediyorum.Türkiyenin bir ucundan diğer ucuna hayvan severler nasıl o zaman değişik türleri çoğaltacak üretecek. bu siteye bende diğer tüm dostlarım gibi gönül verenlerdenim. bu tür yasaklama olduktan sonra bu siteye girmemin bir anlamıda kalmadı.yanlış anlamayın ben ve bir çok dostum burada yeni yeni dostluklar kurdu ve bu dostluğumuzu bu yasaklar yıkamaz. siz yöneticilerin bu kararı ne amaçla yürürlüğe koyduğunuzu ve tepki göstermediğinizide anlamış değilim. ÜZÜLMEYİN DOSTLAR HEP BİRLİKTE BİR ALTERNATİF ÜRETECEĞİZ.TÜM DOSTLARA SAYGILAR SEVGİLER

img

bahtiyar02

20 yıl 8 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ