merhaba ben kaplumbağa beslemeye karar verdim fakat hiç bir bilgim yok özellikle kış aylarında kaplumbağa beslemek dahada zor oluyor ve besleye bilmek için ne tür malzemeler gerekli lütfen yardımcı olun şimdiden çok teşekkürler.
Su kaplumbağası alma. Uzun vadeli düşün ve alma , inan bana. Forumu biraz dolaşırsan zaten neden alma dediğimi anlayacaksın.
MERHABA ZEYNEP
Bizde yaklaşık 3 hafta kadar önce 2 adet minik su kaplumbağası beslemeye başladık.burada okuduklarımızdan sonra gidip bir akvaryum aldık.şu an orada mutlu bir şekilde yaşıyorlar.bizde bu konuda tecrübesizdik oğlum ve ben beslemeye karar verdik şimdilik hiç bir sorunumuz yok.akvaryumuda büyük aldık büyüdüklerinde sorun olmasın diye.forumu karıştırırsan hemen herkes alma diyor ilk zamanlar benimde çok canım sıkılmıştı acaba yanlışmı yaptık diye ama inan şu an için bir sorunumuz yok yemlerini veriyoruz ortamlarını iyi tutuyoruz ve sevgi gösteriyoruz .uzun vadede sorun olabilirmi inanki şu an kestiremiyorum ama almaya kararlıysan ortamlarını hazırla,bu forumu iyice oku çok faydalı şeyler öğreneceksin ve sevgiyle o minikleri evlat edin derim şu an için aldığımıza hiç pişman olmadım.uzun yıllar besleyen arkadaşlarımda aynı şekilde söylüyorlar inanki kedi-köpekten daha az zahmetli karar verirsen beni haberdar et olurmu sevgiler
Kesinlikle alma!!!
Merhaba forumu iyice inceledim ve uygun bir akvaryum hazırladım şimdi 2 tane orta boy su kaplumbağam var ve gayet sağlıklı görünüyorlar herkese tavsiyeleri için teşekkür ederim.
"Orta boy" sözünden kaplumbağalarının evden gönderilen yavrucaklardan olduğunu anlıyorum, bu sevinçle karşılayacağımız birşey onlar adına, dilerim bu normal ömürlerini tamamlayacakları son yuvaları olur, hiç ayrılmazsınız, onları hiçbir zaman bırakmazsın.
sanırım onları veren birinden aldın ,bence en iyisini yapmışsın:)