Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
KİMLER CANLI SATIŞ İLANLARI VEREBİLECEK
BU SİTEDE CANLI SATIŞI İLANI VEREBİLMEK İÇİN HANGİ BELGELER GEREKİYOR? BELGE SAHİBİ OLANLAR BU TARZ İLANLAR VEREBİLECEKLERMİ? YETKİLİLER BU SORUNA BİR ÇARE BULURLARSA EMİNİM İYİ OLACAK,
syn bilgin şevket arkadaşım hepimizinde biraz tavırlarımız oldu siteye dile getiren ve getirmeyen kanatlı severler olarak ama şahsım adına ben bu kararı kendimde bir çok kanatlının yetiştiricisi ve satıcısı olarak yadırgamadım .Bu kanatlı sektöründe park hayvancılık ÖMER FARUK ERDÖNMEZ . ALİBABA ÇİFTLİĞİNDEN ALİ BEY VE alış veriş yapmadığım birçok arkadaşlar izin belgelerini almış vergisini veren öncelikle her hayvanın orjinal ve standartlarına uyarak satarlarken vede işin içine sahtekarlık katmadan istenilen hayvanı istediğimizde türkiyenin dört biryanına yolluyorlar.ARKADAŞLAR VERGİ VERMEYENLER SAHTEKARDIR DEMİYORUM YANLIŞDA ANLAŞILMASIN.SADECE BURALARDAKİ ALIŞ VERİŞİN DAHA EMNİYETLİ OLDUĞUNU DİLE GETİRMEKTİR.Bu insanların kendi sitelerinin ve hayvanlarının reklam yaptıklarını hiç görmedim tabiki bu tür sitelerde kendi sitelerinde bir çok hayvan ve özelliklerini çok güzel sergilemiş ve anlatmışlardır. Arkadaşlar bizlerinde sitedeki arkadaşlıklarımızın ufakda olsa ticaretimizin kısıtlandığını söyliyebilirim.en güzel ilaç zamandır hepimiz bekleyip göreceğiz. saygılarımla 2009 sezonunda herkese bol ve orjinal üretimler dilerim.
mustafa1515 dostum. tamamen size katılıyorum zaman büyük bir ilaçtır.umarım yetkililer biran önce bir çözüm üretirler. saygılar
Bir konuyu unutuyorsunuz ama ; satışlar tekelleşirse ne olacağını eminönü esnafında görüyoruz,onlarda vergisiniv eriyor işin ticaretini yapıyorlar ne kadar hayvan sever oldukları tüm sitece malumumuzdur herhalde .Hobiciler olmazsa bir tavuğu 100 TL den aşağı alabiliyormuyuz zamanla göreceğiz.
mogli kardeşim bizi ciddiye alan ypk kendini yorma
Bizlerde farklı çözümler üretmek bence en basit yolu msn ile birbirimize yardımcı olmak msn başlıklarımıza hangi tür canlı satıyorsa yazmalı ve diğer arkadaşlarda bundan haberdar olmalı Bu işi yapmak isteyen arkadaşlar msn adreslerini buraya yazarak msn den alış veriş yapabiliriz Herkese bol kazançlar ve bol üretimler
ne kadar doğru söylemişsin mogli ama bunu sözde (!)hayvanseverler anlıyamaz ki.. hiç bi şekilde idrak edemezler küçük beyinleri almaz bu bilgiyi. ticaret yapanlara her yol acık ama hayvanseverler satamaz !! böylece hayvanların hakları sözde korunmuş olucak işte ancak bu kadar düşünebilirler yazık..
Selam arkadaslar, ben orta marjlı işletme sahibiyim, ticarette etik rekabeti saglamak acısından, yonetmelik bir takım kurallar belirleyip uygulamasi gayet dogaldır, kaldıkı bızler aslında saglıgımızıda tehlıkeye sokuyoruz. Fakat bizim toplandıgımız bu sıtenın ısmındende anlasılacagı gıbı bizlerdeki hayvan sevgısı bu durumun ustesınden gelecek bır cok yontem bulabılır, bu sitedeki arkadaslardan kacı tamamen gecimini hayvan satısından saglıyor olabılır ki, bu yapidaki arkadasları yonetmelıge uyması konusunda tesvık etmek ısterım. Sahsen ben bu katogorıye gırmıyorum sezonda ımkanlar yettıgınce takasa gırebılırız diyorum arkadaslar. Jofi arkadasima cozumu gayer mantıklı katılıyor.Saygılar