Diğer Evcil Forumları > Tavşan
YENİ DOĞAN HOLLANDA LOP TAVŞANLARI
Slm Arkadaşlar;
Daha önce doğum yapan anne ve baba hollanda lop tavşanın resimleri göndermiştim... Şimdi ise yavruların fotolarını sizlerle paylaşmak istedim... Hepsi güzel ve sağlıklı durumda... İyi seyirler.....Herkese iyi evciller.
Bu şirin şeyleri veriyo musun veriyosan nerde oturuyosun
valla çok güzelller maşallah..soner bey inşalah bende yavru alabilirim sizin gibi inşallah..dahada yakından görebilirmiyiz acaba yavrularımızı:D?
lütfen cevap yaz sonic 35 lütfen bi hollanda lopun olsun istiyorum hatta 2 tane
Pofuduq arkadaşım işlerimin yoğunluğundan dolayı foruma fazla bakamadım... kusura bakma...bana msn veya cep tlf. ulaşabilirsen daha iyi olur. msn: [email protected] gsm: 0554 903 50 70 (Soner) ...............İYİ EVCİLLER..................
slm arkadaşım bnm 3 yetişkin 8 yavrum var birde sayısını bilmediğim yeni doğan yavrularım var bana 1 çift verebilirmisin bu tavşanlardan veya takas olabilirmi çok şekerler
bana cewap yaz ne olur bi yavru istiyorum
arkadaşlar bedava olunca herkez nasıl mesaj üstüne mesaj yazıyor herşeyin bi degeri vardır kardeşim önce deyerini sorun tabi bedava olunca baldan tatlı bende 50 tane olsa bedava olduktan sonra bi 50 tane daha alırımboş muhabbetler yapmayalım delinin biri taş atmış kuyuya sizdemi atacaksınız hoşçakalın arkadaşa sorun bakim ne kadar ugraşmıştır bu tavşanlara hoşçakalın
ERHO81, Yukarıdaki yazıya rağmen, yani sitede canlı hayvan satışının yasaklandığı ile ilgili bilgilendirmeye rağmen, sitede halen satış yapmaya çalışan sizin gibi üyelerin üyeliklerinin tamamen iptal edilmesi gerektiğini düşünmekteyim. Bizler bu sitede bilgi ve deneyim paylaşımında bulunmak üzere varız. Sizin gibi küçücük hayvanları ticari amaçla besleyip, bunları her ay üreterek yaşam kalitelerini düşürmek için değil. Bu nedenle site yönetiminden siz ve sizin gibi üyelerin sitedeki canlı hayvan satışı yasağına uymasını, aksi takdirde üyeliklerinin yasaklanmasını, sizler gibi yasağa rağmen satış yapmaya çalışan üyelerin mesajlarını daha dikkatli inceleyerek, satış içerikli olanların ve email gibi irtibat bilgileri bulunan mesajların yayınlanmamasını talep etmekteyim. Umarım en kısa zamanda HAYVANLARI KORUMA KANUNUNA aykırı olarak kendi hayvanını kısırlaştırmayıp, hiç bir şekilde üretim izni olmadan evde veya sağlıksız koşullarda ilgili yasalara aykırı olarak hayvan üretenlere caydırıcı cezalar verilerek, gerekli yaptırımlar uygulanarak engel olunur. Son olarak ellerinizde çaresizce, savunmasız olarak bulunan tavşanlarınıza iyi davranmanız, onları kısırlaştırmanız, üzerlerinden ticari kar elde etmekten vazgeçmeniz, bu zavallı hayvancıkların verdikleri sevgi ile yetinmeyi öğrenmeniz en büyük dileğimdir.
ERHO81, Yukarıdaki yazıya rağmen, yani sitede canlı hayvan satışının yasaklandığı ile ilgili bilgilendirmeye rağmen, sitede halen satış yapmaya çalışan sizin gibi üyelerin üyeliklerinin tamamen iptal edilmesi gerektiğini düşünmekteyim. Bizler bu sitede bilgi ve deneyim paylaşımında bulunmak üzere varız. Sizin gibi küçücük hayvanları ticari amaçla besleyip, bunları her ay üreterek yaşam kalitelerini düşürmek için değil. Bu nedenle site yönetiminden siz ve sizin gibi üyelerin sitedeki canlı hayvan satışı yasağına uymasını, aksi takdirde üyeliklerinin yasaklanmasını, sizler gibi yasağa rağmen satış yapmaya çalışan üyelerin mesajlarını daha dikkatli inceleyerek, satış içerikli olanların ve email gibi irtibat bilgileri bulunan mesajların yayınlanmamasını talep etmekteyim. Umarım en kısa zamanda HAYVANLARI KORUMA KANUNUNA aykırı olarak kendi hayvanını kısırlaştırmayıp, hiç bir şekilde üretim izni olmadan evde veya sağlıksız koşullarda ilgili yasalara aykırı olarak hayvan üretenlere caydırıcı cezalar verilerek, gerekli yaptırımlar uygulanarak engel olunur. Son olarak ellerinizde çaresizce, savunmasız olarak bulunan tavşanlarınıza iyi davranmanız, onları kısırlaştırmanız, üzerlerinden ticari kar elde etmekten vazgeçmeniz, bu zavallı hayvancıkların verdikleri sevgi ile yetinmeyi öğrenmeniz en büyük dileğimdir.