Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
acil yardım lütfen resmi yükümlülükler ile alakı
bildırcın yetiştirmek ve belkide ileride bir bıldırcın çiftliği kurmayı düşünüyorum. ilk etapta ufak bir yer düşünmekteyim. ayda enaz ikibin adet bıldırcın almaya hazır müşterileri var. bu konuda yapılması gereken resmi süreç nedir. yani bir marka oluşturup bir işletme açmak yeterli olmuyordur sanırım bunun için çeşitli sorumlulıuklar vardır diye düşünüyorum ve bunların nler olacağını merak ediyorum yoksa hiç bir yükümlülük yokmu? azil yardım rica ediyorum hepinize kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim.
ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM.ARİF GİRGİN KARDEŞİM SANA YARDIMCI OLURDU AMA O ŞİMDİ RAHATSIZ.BELKİ YUSUF GİRGİN KARDEŞİM SANA YOL GÖSTEREBİLİR.BİR DE YILMAZ BAŞKAN KARDEŞİM.TEKRAR HAYIRLI OLSUN
üstatlar hiç mi bilgisi olan yok??
slm dostum madem ayda adetli düşünüyosun sana istedigin rakkamlarda bıldırcın verebilirim [email protected] 532 2757303
SLM.Kardeş yaşadığın yer il ise il tarım müdürlüğüne ilçeyse ilçe tarım müdürlüğüne başvuruda bulunacaksın izinleri (üretim izinlerini) tarım müdürlükleri belediyelerle beraber vermektedirler.Yalnız şunu bilki pürosüdürler insanı canından bezdirmekte ve de yapacağın işten vazgeçirmektedir.Yinede zamanın çok paranda bolsa uğraş emek ver alırsın, sonundada üretim yapan güzel bir işletme sahibi olmak var bunuda unutma.