Diğer Evcil Forumları > Tavşan
yardım edin tavşanlarım çok hasta
tavşanlarımın ayaklarında yaralar çıktı kullandığım ilaçlar fayda etmedi dahada kötüleşiyorlar veterinerin verdiği ilaçllar düşük yapmalarına sebep oldu ilaçlarsa faydasız tırnak çevresi ve ayakların altı arka ayaklar ve topukları yaralar içinde sürekli sallayıp yalıyolar çok üzülüyorum lütfen yarddım edinn bana
Aliahlat, TAVŞAN HASTALIKLARI başlığı altında yazdıklarıma ilaveten bunu da belirteyim. 20 Tavşanı götürmek çok pahalı olur diyorsan, en azından birini götür, onun yarasından örnek alıp kültür yapsınlar. Hastalığın ne olduğunu anla, ona önerecekleri tedaviyi diğer tavşanlara da uygula. Bu şekilde sana maddi olarak zor da olmaz. Ama, daha önce de defalarca dediğim gibi bu şekilde bekletme. Yazık tavşanlara. Mutlaka tedavilerini yaptır. Onlar çaresiz durumda, acı içindeler şu anda, onlara yalnızca sen yardım edebilirsin. Bak üzülüyorum onlar için de diyorsun, o zaman mutlaka bir tanesini götür işte tedavi ettir. En fazla 50 tl gider. O da en fazla diyorum. Böyle bir miktar için tavşanlarının acı çekmesine izin verme. Uyuz, egzema, mikoplazma bile olabilirler. Ki mikoplazma tedavi edilmezse öldürücü olabilir. Lütfen, götür artık veterinere. İnşallah bir an önce iyileşir tavşilerin. Veterinere götürdükten sonra bizleri de bilgilendir. Çok merak ediyorum tavşilerini.
Bir de hangi şehirde olduğunu yazarsan oradan belediye, b.şehir belediye ve veteriner fakültesi bulabiliriz.