Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Satılık Balıklar

Mesaj Ekle

TOPLU BALIK ALIMI

BURSADA OLMAK ŞARTIYLA YAVRU YUNUS SP BEYAZ PRENSES YAVRULARI (3-4 CM) ALINACAKTIR BOYLAR VE FİYAT HAKKINDA BİLGİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM NOT: BURSAYA GETİREBİLECEK ARKADAŞLARDANDA BALIKLAR ALINIR ELDEN VE GÖREREK

img

novio1

20 yıl 3 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

BURSADA OLMAK ŞARTIYLA YAVRU SP BEYAZ PRENSES ve MAVİ PRENSES YAVRULARI (4-5 CM) ALINACAKTIR BOYLAR VE FİYAT HAKKINDA BİLGİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM NOT: BURSAYA GETİREBİLECEK ARKADAŞLARDANDA BALIKLAR ALINIR ELDEN VE GÖREREK ŞU AN İÇİN ALIM 1000 ADETTİR

img

novio1

ÖZEL MESAJ

Sarı Prenses ve Yunus konusunda anlaşabilirsek ben size düzenli olarak balık verebilirim. yerim beşevler anadolu hasanesi arkası ..güncel olarak bir çok arkadaşa balık aktarımı yapmaktayım.. balıkesir- bandırma- m.kpaşa istikametinden topladığım balıkları dağıtıyorum. 11/04/2009 tarihi itibari ile elimde 2 - 5 cm aralığı 150 yunus, 125 s.prenses bulunmaktadır. İyi çalışmalar dilerim. Okay Ünal

img

okayunal

16 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sarı prensen yawruları var bursadayım

img

orhanbursa

16 yıl 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb ben ist dayım düzenli toplu balık dağıtımı yapıyorum boyları 3-4 cm arası fiyat 1.50 [email protected] eklersen görüşürüz 0536 810 77 58

img

black_hawk34

16 yıl 2 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

0.75 kr tan balıklar alınmıştır

img

novio1

ÖZEL MESAJ

Bursada oturuyorum elimde isterseniz 7-8 aylık aysmenler var satabilirim uygun fiyata saygılar

img

fztsuleyman16

16 yıl 6 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ