Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

kapluşum yamuk yüzüyor :(

slm bn foruma yeni üye oldum kapluşum son 3 gundur yan yüzüyor hatta bi tarafını yerden kaldıramıyoru :( sanyu,kurt,çeşitli yeşilliklerle besliyorum bundan olabilirmi :(

img

canoman112

16 yıl 2 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Isıtıcı varmı ? filtre varmı ? Gerçekten yana batık yüzüyorsa akciğerlerinde sorun olabilir yani içerde iltihap oluşmuş olabilir.

img

frozen

19 yıl 4 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ısıtıcı ve filitre var dış filitre olmasına ragmen 2 haftada 1 su deiştiriyorum bayagı yan ve bugun agzından kopuk cıktı ne yapmam lasım :S

img

canoman112

ÖZEL MESAJ

Benimkinde de ayni sorun var suyu sicak tutunca biraz kendine geliyor umarim iyilesir bu arada gozleri ne durumda?

img

nilgunozyer

16 yıl 2 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bn su sıcaklıgını 32 dreceye getirdim kuru bölge lambasını 2-3 cm daha yaklaştırdım ayrıca günde 6 saat yarım litre suyun içine yarım tetradox (antibiyotik) koyup orda yüzmesini saglıyorum iyileşme gözle görünür düzeyde gözlerinde sorun yok yamuklugu biraz düzelmeye başladı (gün aşırı su deiştiriyorum ayrıca )

img

canoman112

ÖZEL MESAJ

bn su sıcaklıgını 32 dreceye getirdim kuru bölge lambasını 2-3 cm daha yaklaştırdım ayrıca günde 6 saat yarım litre suyun içine yarım tetradox (antibiyotik) koyup orda yüzmesini saglıyorum iyileşme gözle görünür düzeyde gözlerinde sorun yok yamuklugu biraz düzelmeye başladı (gün aşırı su deiştiriyorum ayrıca )

img

canoman112

ÖZEL MESAJ

img

canoman112

ÖZEL MESAJ

img

canoman112

ÖZEL MESAJ

Aynı mesaj 4 kere , bu bir rekor. Kaplumbağanın iyileşmeye başlamasına sevindim veteriner tavsiyesimi bu antibiotik. Yemesi nasıl ?

img

frozen

19 yıl 4 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

istersen bir veterinere götür