Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
BİTLENME YARDIM LÜTFENNNN!!!!
HER ŞEYİ YAPMAMA RAĞMEN TEMİZLİK TOZLAR İLAÇLAR bitlenmenin önüne geçemiyorum bereket kış aylarındayız anlattığım yöntemlerle bitleri göremiyorum şimdilerde ama hava ısnınca benim kabusum başlıyor, tabi kuşlarımında, en son gaz yağı bile denedim;çok az bir miktar resim fırçası kullanarak kenar ve köşelere kuşların değemiyeceği yerlere azar azar sürdüm iyi sonuç verdi ama kaygılıyım zehirlenme ihtimali var, ve şuan aldığım cevabı hava ısnıncada alablecekmiyim şüphedeyim ?:( arkadaşlar bitlere nasıl çözüm buluyorsunuz deneyimlerinizi anlatırsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkür ediyorum. bol neşeli ve eğlenceli kuşlar dileği ile....
s ana tek bi ilac ismi vereceğim bunu yaz kıs kullanbilirsin. bu ilacın çözüm bulamadığı arkadasım olmadı. ilacın ismi TOX eskiden D-TOX ismiyle de üretiliyordu. ilacı alıp kullanmaya krar verirsen sana ilacın dozunu anlatırım...
alayım tabiki ama bu arada ivermektin aldım bi dostun tavsiyesi ile enselerine bir damla damlattım 3 ay etkiliymiş ama senin dediğinide alıcam ..
netto dostum ivermektin enselerıne bır damla sur suluklarına 2damla damlat bıay sonra suların a2damla daha koy hem ıc parazıtı kser hemde dıs parazıtı
KRDŞDEŞ İVERDEN ŞAŞMA DERİM SONUÇ ALAMAMAN ÇOK ZOR