Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
tek ispenç civciv
elimdeki tek ispenç civcivi iyi bakacagına inandıgım ve ispenç merakı olan arkadasıma hediye etmek istiyorum,büyük bir ihtimalle horozdur,istanbul dısına gönderme imkanım yoktur.
GÜNCELDİR
merhaba ismim ömer ist pendikteyim ispeç civcivinize talibim şmdiye kadar kısmet olmadı normal tavuklarım var altı yeditane bir tanesi kuluçkaya yattı sogukalrdan dolayı iki adet civciv çıkardı biri sakat olarak çıktı ve dün öldü tek kaldı civcivim oda üç günlük aradım arkadaşladan eşte bulamadım tek oldugu içinde rahatsız bana verirseniz sevinirim hem ispeç merakımda vardı iyi olur diye düşünüyorum siz istanbulda nerdesiniz beni ararmısınız telim 05335691410 msn [email protected] cevap bekliyorum
Benim de bir ispenç tavuğum var. Ona horoz bulamamıştım. telefon numaranızı verirseniz görüşebiliriz.
arkadaşım merhaba dün de yazdım ama ulaşmadı sanırım bende istanbuldayım pendikte benim tavuklarımdan biri yatmıştı kuluçkaya iki tane çıkardı biri öledü sakattı zaten tek kaldı civciv annem bakıyo evde kutuda tek oldugu için rahatsız sürekli cikcikliyo yanlızlıktan bir tane eş aradım bulamadım ispeçlerede merakım var verirsen bana o tek civcivi hem sevap işlersin hepde çok iyi bakılacagına emin olabilirsin telim 0533 569 14 10 msn [email protected] ararsan veya no bırakırsan ben ararım şimdiden teşekkürler....
DAMAT ; illa ki ispenç olmasın sadece yavruna arkadaş arıyorsan yolun Merter e düşürebilirsen gel sana 2 tane melez civciv hediye edeyim .istersen tabi..
arkadaşlar ilginiz için teşekkur ederim ancak ilk başvuran semihali arkadasımıza vermeye karar verdim civcivi,bu şekilde adil davrandıgımı düşünüyorum,ama yakında bendekiler yine kuluçka olacak o zaman yavrularından sizlerede vericem (tabi yeterli verim alabilirsem)bu arada yerim istanbul büyükçekmecededir.