Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

lütfen

arkadaşlar ben süs ördeği yumurtası arıyorum sadece birkaç tane elimde çeşit olsun istiyorum lütfen yardımcı olun

img

sercan10

16 yıl 2 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hangi ildesiniz.nasıl bir yerde besliyceksiniz.süs ördeğinden kastınız nedir sölerseniz belki yardımcı olan olur...

img

gecekusu333

16 yıl 9 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben balıkesirdeyim.yaklaşık 1.5 ay önce üye oldum daha yeneyim uzun zamandır evcil besliyorum(gerçek yeşilbaş,köy tavuğu ve ispeç) besliyorum.değişik ördek türlerine özeniyorum 2 dönümlük bir bahçemiz var değerli arkadaşım ilgin için çok teşekkür ediyorum

img

sercan10

ÖZEL MESAJ

Merhaba, bende buyuk yesilbaş ordek var birkac gun icinde yavrular cikacak istersen yavru verebilirim,Gebze iyi gunler

img

efdal

17 yıl 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eğer yeşilbaşım fazla olmasaydı alırdım.bende de 7 çift var halen yumurtluyorlar hayırlı evciller

img

sercan10

ÖZEL MESAJ

yeşilbaştan başka hangi evcilleri besliyorsunuz msn:[email protected]

img

sercan10

ÖZEL MESAJ

slm arkadaşlar bende war werebilirim istersen

img

_antepli_

16 yıl 2 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

antepli dostum sende hangi çeşitler var tabiki isterim ben eve gittiğimde hemen evcillerimin yanına gidiyor onlarla vakit geçiriyorum bu yüzden çeşit arıyorum herkese iyi günler msn adresim mesajımda var telefon no:0546 803 21 64

img

sercan10

ÖZEL MESAJ

_antepli_ dostum G.Antebin içindenmisin? hotmail adresim [email protected] eklersen görüşmek isterim saygılar

img

bahtiyar02

20 yıl 8 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilanım günceldir tlfn:0546 803 21 64

img

sercan10

ÖZEL MESAJ