Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar
FULL + FULL AKVARYUM YADA TAKAS
1 ADET AKVARYUM:UZUNLUK:95 GENİŞLİK:31 YÜKSEKLİK:42 1 ADET ATMAN A2500 HAVA MOTORU 3 ÇİFT BEYAZ VE ÇİZGİLİ AFRİKA (YAVRULARI YAKINDA ÇIKACAK YAVRULARIYLA VEREBİLİRİM) 1 ADET HAVA TAŞI 1 ADET 19 WATT FLORESAN LAMBA(KOMPLE) 1 ADET 200 WATT LIK ISITICI (HENÜZ 1 AY OLMADI ALALI) 1 ADET İÇ FİLTRE 1 AYARINDA 2 ADET(1 ÇİFT) TELAPİ PASLI (DİŞİ YAKINDA YUMURTLUCAK) 2 ÇİFT BEYAZ VE ÇİZGİLİ ZEBRA VE YAVRULARI(boyuna yumurta döküyorlar) 15 KİLO DAN FAZLA KUM 15 KİLODAN FAZLA KAYA İSYETEN OLURSA HEPSİ KOMPLE 130 YTL YE VERCEM AMA EŞ KANARYA YADA DİĞER KUŞ ÇEŞİTLERİYLE TAKAS OLABİLİR
akvaryumunun kapağı varmı birde nerde oturuyorsun.
hyr kapağı yok yanlız her şeyi var floresan ı falan yani full sadece gidip kurulacak ben bursadayım isterseniz arayın görşelim 0537 218 64 24
sağolasın bursa bana çok uzak düşüyor neyse sanada hayırlı satışlar...
merhaba arkadaşım cep nonu aradım kapalıydı. seninle akvaryum için görüşmek istiyorumda
arkadaşım akvaryumda herhangi bir sorun varmı birde bursanın neresindesin.Bende bursadayım.Almayı düşünüyorum.
bursanın yıldırım ilçesindenim eski fakültenin altında oturuyorum bana [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz