Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
Salmada kuşlar çok rahat ve mutlular.
Salmada üretime başladım arkadaşlar.Kuşlar gayet rahat ve mutlular.Yumurta yapanlarda oldu.Yuvalarını arada bir kontrol ediyorum umarım bunda bir sakınca yoktur? ilk yumurta 18.günde çıkıyordu bildiğim kadarıyla heyecanla bekliyorum yavru mubişleri.Sıkıntıları sizinle paylaşıp yardımlarınıza sığınacağım.Şimdilik hoşçakalın.
hayırlı olsun çok sevindim takip ediyorum sizi sürekli soru soruyosunuz çok iyi bişey , aman hocam toplu üretim modelini benimsemişiniz kekikten bahsetmiştim , ilgilendiğiniz için size tekrar tavsiye edicem kuruluk hastalığına tutulan kuşu bir kere görseniz bi kaç gün gözleseniz kesin bir daha unutmazsınız kekiği hastalanan hayvanlara uygulamak uygun ama çokça kuşu olan biri için hastalığa yakalamayı önlemek amaçlı kullansanız daha ii olur mamalarına çok az bir miktar katın yarım saat beklesin tekrar karıştırıp verin , bu uygulma ile hastalığa sebep olan mantarın kuşlardan temizlenmesine yardım ediceksiniz
hocam daha netleşmemek kaydıyla yavrulu kuşlarına kekiğin dozunu çok az ver fazlası yavru ölümüne sebep olabiliyor kesin olmamak kaydıyla benim bi kaç yavrum öldü başka sebep bulamadım ama kekiğide kesmedim çok azaltarak vermeye devam ediyorum , ii geldiğinide yazın görüceğime inanıyorum
kardes simdiden hayırlı olsun diyelim. çok sık rahatsız etmemek kaydıyla kontrol etmenin bi sakıncası olmaz. yumurtalar 18. günde çıkmaya baslar. mama takviyesi yapmayı unutma...
Selam netto kardeşim bende sizin kekik hakkında yazdıklarınızı okudum.Çok hassas bir konuda çok önemli bir bilgi aslında yazdıkların.Kekik oranı nasıl ayarlanacak onuda yazarsan çok sevinirim.Kendine ve mubişlerine iyi bak,kal sağlıcakla.
salmanın resimlerini gönderebilirmisin