Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

slm arkadaşlar

m kuşlarım çok iii anlaşıyorlardı fakat son günlerde dişi erkeği yanına yaklaştırmaz oldu erkek yanına geldikce onu kovalyıp ısırmaya çalışıyo dişi yuvalığığada girmez oldu aradabi uzaktan bakıp yuvanın ağzından içeri bakıyo okadar kuşlar 1 kere çifleşmişti ama çok kısa sürdü oda çifleşme sayılırsa birdahada olmadı zaten bu değişikliğin nedeni ne olabilir acaba bilgi verirseniz memnun olurum unutmadan yuvalığın içindede kuşuın tüylri var tüy dökümünde olabilirmi şimdiden thank you.

img

samet03

16 yıl 4 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

güzel haberler bence dişin olgunluğa ulaşmış hatta yumurtlama hazırlığında olabilir bide bu dönemde tüy dökümüne girmişte olabilir buda huysuzluğunu artırır sabırlı olmak lazım dişi bence erkeğideniyor merak etme erkekte olgunlaşınca tamamdır

img

netto

16 yıl 5 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

disi kusların karnında yumurta olusmaya baslayıp kusa ağrı verdikce huzursuzlasırlar ve agresif olmaya baslarlar insallah huzursuzlugunun sebebi budur..

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

EE NOLDU MERAK ETTİK NE DURUMDA YUMURTA VARMI ?

img

netto

16 yıl 5 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yok arkadaşlar herşey gene aynı dişi yuvalığa girip çıkıyo erke yine fırsat kolluyo eşleşmek için ama dişide daha tık yok halen erkek dişinin üstüne ayağını attıkca dişi ısırmaya çalışoyo şimdi nijer tohumu buldum ondan veriyorum ve sabırla bekliyorum ilginiz için sağolun inşallah yavru alabilirim yaa.

img

samet03

16 yıl 4 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ