Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
SAKARYA DA SATILIK SAFKAN DENİZLİ TAVUĞU
SELAM EVCİL DOSTLARIM.TÜRKİYEMİN YAKINDAN TANIDIĞI ÇOK DEĞERLİ DENİZLİ DAMARINA SAHİP OLAN BURSA DAN RAMAZAN BEYİN ÇOK DEĞERLİ HOROZUNUN YAVRULARINDAN ALDIĞIM 5 ADET DENİZLİ TAVUĞUNUN 2 ADEDİNİ SATIYORUM.HOROZUM DA ONUN DAMARINDAN OLUP İLK PARTİ 20 ADET ORJİNAL DENİZLİ CİVCİVİ HİNT TAVUKLARIM TARAFINDAN ÇIKMIŞ VE ANNE ALTINDADIR.YER AÇMAK İÇİN SATIYORUM.0532.6213600 [email protected] dan ulaşabilirsiniz.SAYG.la. denizlici
Ahmet abi horozun ve tavukların resimlerini gördüm gerçekten harika hayvanlar.
sağoş EMRAH kardeşim.cep telefonu ile bu kadar çekilebiliyor.aslında DİJİTAL MAKİNE ile çekmek lazım.çok daha net ve gösterişli görülür.gözleri-sürmeleri-gagalarının uzunluğu-ibiklerinin büyüklüğü ve boylarının yüksekliği telefon çekimi ile pek belli olmuyor.tekrar SAĞOL yumurtaların yol gözlüyo uygun zamanda GİRESUNA araba bakıyorum.
Ahmet abi dijital makina tabiki daha iyi ve net gözüküyor.Yumurtalar için şimdien teşekkür yolunu dört gözle bekliyorum.
SEVGİLİ KARDEŞİM EMRAH. İSTANBULDAN MESUT ERİŞ KARDEŞİME YUMURTA GÖNDERDİM ALMIŞ YA.SONRA ÇOK SİPARİŞLER ALDIM.MERAKLILARI SIRADA YUMURTA GÖZLÜYOR.BİLİYORSUN BENİ HERKES EDİNSİN DİYE BEN DE ONLARA VE SANA DA YUMURTA GÖNDERECEM. HABERİN OLSUN BU SİTEDEN. SIRADASIN SEN DE TAMAM MI KARDEŞİM BENİM.GİRESUNDA DAĞLARA KARŞI ÖTTÜR ŞU DENİZLİ HOROZLARINI DA DAĞLAR İNLESİN....İNŞALLAH