Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

uyarı..!!!

arkadaslar kemirgenlerde meydana gelen bir hastalık cıkmıs kongo dan türkiyeye bulasmıs...Ölümee yol acıyormus.Lütfen haywanlarımızınn dışkılarıyla temas etmemeye özenn gösterelim..

img

kikoba

16 yıl 1 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet sayın kikoba çok dogru söylüyorsunuz virüs kemirgenlerden geçiyor . ama bu virüsün çıkış noktası farelerdir . bilhassa evinde beyaz fare yada çeşitlerini besleyen arkadaşlar dikkat etmeli . her yerden bu tür evciller alınmamalı ...

img

mechul06

16 yıl 1 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bu uyarı için tşk arkadaşlar..Topicm hala yem yemiyor:(ama çekirdek yemeye başladı:)kabuklu verdiğim zaman yemiyor ancak içini yiyor.Leblebi falan veriyorum ama daha yemiyor korkuyor hiçbişey kemirmiyor henüz bu arada.Size 2 tane sorum var birincisi bazen yatarken arka ayaklarını uzatarak yatıyor bu normal mi?Diğer sorum su içmiyor haftada 2 kez falan zorla bikaç damla içiriyorum arka tarafa doğru yatırıp.Susuzluktan ölür die korktuğum için yapıyorum bu hareketide birde ben 7 saatlik bi yola çıkcam topicide götürmek zorundayım sizce bişy olur mu kutu içinde kucağımda?Şimdiden saolun..

img

topicmm

16 yıl 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba . tavşan susarsa kendi içer merak etmeyin :) fazlaca yeşillik yediği için suyu çok çok az tüketmesi normaldir tavşanlar vucut ısısını düşürmek için arka ayaklarını uzatarak yatabilirler normaldir . bazende keyifleri yerindeyse o şekilde yatarlar(çok sevimli oluyorlar). yanınızda olacagı için bi sorun olmaz .siz gerekli tedbirleri alın (kutusunu ıslatmasına karşı)

img

mechul06

16 yıl 1 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

fareler amaa ailemmm bu konu yuzunden tavsanımı wermek isdiyor =(

img

kikoba

16 yıl 1 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ