Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

Topic otobüs ve 7 saat..Bi baksanız..

Mrb arkadaşlar salı günü 7 saatlik bir yola çıkıcam topicide götürmem gerekiyor kutu içerisinde kucağımda olacak sizce götürmeli miyim?Çok olumsuz etkilenir mi yolculuktan?Gittiğim yerde 15gün kadr kalıp döncem topicimi özlerim.Bi de tek şansım komşuma bırakabilirim ama komşumda bnm kdr özenmez ilgilenmez güvenemem die götürmek istiyorum ama ölür die de korkuyorum.Napmalıyım?Sizlerden gelen cvplar sonucu karar vercem çok olumsuz etkilencekse mecburen gözüm arkada kala kala komşuma bırakırım.Şimdiden tşkler..

img

topicmm

16 yıl 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bir arkadas daha yolculuğa qötürmüştü üstelik daha uzunduu yol boyunca hiçbirsey olmamıss otobüslemi qidiceksinn arabanlamıı eeğer arabanlaysa daha rahat olurr bence olumsuz etKLenmez..

img

kikoba

16 yıl 1 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

molalarda kutusundan çıkarıp su icirirsen bisey olmaz...

img

gokhankuscu84

19 yıl 6 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bu konudaki tecrübeme dayanarak şöyle birşey önerebilirim.öncelikle bol delikli piknik sepeti alın evcilinizi bu piknik sepetine koyun sepetin içine normal yemi dışında su ihtiyacını karşılaması için elma havuç vb. yiyecekler koyun ayrıca sepet zeminine kalın talaş koyun tuvalet ihtiyacı olduğunda talaş çok faydalı olur,bu sekilde çok saglıklı bir seyahat yapmış olursunuz.ben bu şekilde 12 saatlik yola çıktım bir sorun yaşamadım.

img

kemirgenüreticisi

16 yıl 6 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ