Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

Cere Rengi Değişimi!!!!

Cere rengi kahverengi iken

Bembeyaz oldu yani böle nede::(??

img

boncuk_pamuk

16 yıl 3 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kusunun kızışması ile ilgili oldugunu dusunuorum

img

murroo

16 yıl 2 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

cevaplarınız bekliyorum muroo arkadaşım tşkr. edrm.

img

boncuk_pamuk

ÖZEL MESAJ

kuşunuz murroo arkadaşımızın dediği kızışma dönemine girmiş olabilir. fotolarda yuvalıklar gözüküyor. heralde eşi wardır. galiba yakında yeni yavrularınız olacak...

img

ferhatadnr

16 yıl 6 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kuşunuzn yaşı hakknda bilgilendirirseniz sevinirim.. bu arada muhabbetkusu.org da fotoğraf yarışmasında oyum sizindi ;)

img

abdus93

16 yıl 3 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hadi ya çok sevindim.Teşekkür ederim. Bu arada kuşumun yaşı 1 geçik. erkek kuşumunda yaşı 4 yaşında. ben yavrularım olsun istiyorum ne zaman olur ya:):)

img

boncuk_pamuk

ÖZEL MESAJ

eğer çiftleşirlerse 18 güne kalamaz doğurur. sonra bildiğim kadaryla 2 şer gün arayla yavrularınız doğar... inşallah minik minik yavrularınız olur :D

img

ferhatadnr

16 yıl 6 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hmm erkek baya yaşı varmış dişi kuşun yaşı çok ideal zaten yavruya bakan dişi kuş olduğu için pek sorun olmaz. erkek de sürekli dişiye yem vereceği için yorulacaktır.. siz elinizden geldiğince iyi besleyin (yeşillik, mürekkep balığı kemiği vs.. verin) ve kızıştırın ondan sonra yapacağınız tek şey SABIR :) kızıştırmak için nijer, bal vs. kullanın fakat bunlar çok az miktarda olsun sonra tüy dökümü oluşur ve hiç yavru yapamaz yüt dökümünü atlatana kadar aman dikkat edin.. esenkalın

img

abdus93

16 yıl 3 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çok kalite bi lutino kusun var. cere rengi değisimi ciftlesmek icin uygun döneme girdiğiin gösterir gelismelerden haberdar etmeni bekliyoruz...

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

gelişmeleri söyliycem teşekkür ederim hepinize.

img

boncuk_pamuk

ÖZEL MESAJ