Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
Cere Rengi Değişimi!!!!
Cere rengi kahverengi iken
Bembeyaz oldu yani böle nede::(??
kusunun kızışması ile ilgili oldugunu dusunuorum
cevaplarınız bekliyorum muroo arkadaşım tşkr. edrm.
kuşunuz murroo arkadaşımızın dediği kızışma dönemine girmiş olabilir. fotolarda yuvalıklar gözüküyor. heralde eşi wardır. galiba yakında yeni yavrularınız olacak...
kuşunuzn yaşı hakknda bilgilendirirseniz sevinirim.. bu arada muhabbetkusu.org da fotoğraf yarışmasında oyum sizindi ;)
hadi ya çok sevindim.Teşekkür ederim. Bu arada kuşumun yaşı 1 geçik. erkek kuşumunda yaşı 4 yaşında. ben yavrularım olsun istiyorum ne zaman olur ya:):)
eğer çiftleşirlerse 18 güne kalamaz doğurur. sonra bildiğim kadaryla 2 şer gün arayla yavrularınız doğar... inşallah minik minik yavrularınız olur :D
hmm erkek baya yaşı varmış dişi kuşun yaşı çok ideal zaten yavruya bakan dişi kuş olduğu için pek sorun olmaz. erkek de sürekli dişiye yem vereceği için yorulacaktır.. siz elinizden geldiğince iyi besleyin (yeşillik, mürekkep balığı kemiği vs.. verin) ve kızıştırın ondan sonra yapacağınız tek şey SABIR :) kızıştırmak için nijer, bal vs. kullanın fakat bunlar çok az miktarda olsun sonra tüy dökümü oluşur ve hiç yavru yapamaz yüt dökümünü atlatana kadar aman dikkat edin.. esenkalın
çok kalite bi lutino kusun var. cere rengi değisimi ciftlesmek icin uygun döneme girdiğiin gösterir gelismelerden haberdar etmeni bekliyoruz...
gelişmeleri söyliycem teşekkür ederim hepinize.