Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

Bacağı Kırıldı galiba :(

Daha iki gün önce aldığım Muhabbet Kuşu''m nasıl oldu ise sağ bacağının üzerine basamıyor. Sanki sağ bacağı kırık, veya işlem göremez şekilde gibi. Bana ilk yardım lazım. Ne yapabilirim ? Tşk. Ederim :(

img

tarikk

19 yıl 11 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

geçmiş olsun. bence vakit geçirmeden bir veterinere götürmelisin :(

img

sedosh_

19 yıl 11 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

muhabbet kuşları meraklı aktif oldugundan sargı bir işe yaramaz yalnız tüm tüneklleri kaldırıp yemi ve suyu en tabana koyup sonrada kafesin üstüne dışarıyı görmemesi için incebir bez koyun yalnız kuşu boğmadan ayrıca yumurta kamukların iyiyce ezip yemesinisaglayın veya mürekkep balığı kemiği koyun kaynamasını bekleyin fazla yapacak bir şey yok maalefes...

img

kayfen2004

19 yıl 11 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba yeni üye oldum benimde sorunum yakın olduğu için buraya ekledim kusum 1 aydır sol ayağına tam basamıyor.(annemler bakarken sanırım perdeye takılmış ama kesin bilmiyorlar) arka tarafda olması gereken ayak parmakları önde duruyor. kus devamlı gagasıyla ayğını düzeltmeye çalışışıyor. elimle masaj yapmaya çalıştım. viteminler aldık.baska neler yapılabilir.

img

proton

19 yıl 11 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yumurta kabuklarını nasıl yedireceğiz.birde mürekkepbalığı kemiğini nerede bulabilirim

img

proton

ÖZEL MESAJ

mürekkep balığı kemiğini bütün akvaryumcularda bulabilirsin.yumurtanın kabuğunu alıp örneğin sarımsak ezeceğiyle iyice ezip toz haline getir.onuda kuşun kafesindeki yemin içine atarak karıştır.bu sayede kuşda yemiş olur.

img

aliaral

19 yıl 11 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm.arkadasım izmirdeysen müdahale edebilirim.yoksa sana buradan yazaaklarımın bir yararı pek olmaz.

img

erhan70

20 yıl 2 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm.arkadasım izmirdeysen müdahale edebilirim.yoksa sana buradan yazaaklarımın bir yararı pek olmaz ---------------- merhaba sorunuz bana ise ben istanbuldayım.ilginize tesekkurler

img

proton

ÖZEL MESAJ

merhaba benim muhabbet kuşum ne olduğunu anlamadan sağ ayağının üstüne basamamaya başladı normalde çok hareketliydi neden oldu bilmiyorum bende izmirde oturuyorum yardımcı olursanız sevinim

erhan70 yazdı :
slm.arkadasım izmirdeysen müdahale edebilirim.yoksa sana buradan yazaaklarımın bir yararı pek olmaz.

img

canan145

13 yıl 2 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tarikkcım benimde ayno sorunlarla karşı karşıya olduğum kesin.Ama biraz bilgi ver.Basıp kaldırıyormu ? yem yemek içni yerde sürünüyormu?Bende bu tur sorunlar var yiğenim oynarken paşayla sanırım ayağını incittirmiş.İncitmişse ve butür sorunlar varsa zamanla geçer.İnş.frown

tarikk yazdı :
Daha iki gün önce aldığım Muhabbet Kuşu''m nasıl oldu ise sağ bacağının üzerine basamıyor. Sanki sağ bacağı kırık, veya işlem göremez şekilde gibi. Bana ilk yardım lazım. Ne yapabilirim ? Tşk. Ederim :(

img

Ece_Pasa

12 yıl 8 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ