Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
ÜRETİMİNİ YAPTIĞIMIZ DAMIZLIK , PALAZ VE YAVRU BILDIRCINLAR SATLIKTIR&takaslıdır
*DAMIZLIK : 5 TL & takas *PALAZ : 3 TL & takas *YAVRU 1 Haftalık : 1,50 TL & takas 2 Haftalık : 2,00 TL & takas 3 Haftalık : 2,50 TL & takas *ETLİK BILDIRCIN PAKETLENMİŞ BILDIRCIN : 3,00 TL & takas CANLI ETLİK BILDIRCIN : 2,00 TL & takas *YUMURTA Yemek için 12li Viol : 2,00 TL & takas %99,7 döllü 12 li Viol : 4,00 TL & takas *****İstenilen miktarda yavru ve palaz sipariş üzerine üretilir******** ***** Min % 99,7 DÖLLÜ YUMURTALARIMIZ MEVCUTTUR****** *********Yüklü yumurta siparişleri için gün alınız***************** *************0538 344 8275********************************* **************Kerem ESENTÜRK****************************
yeriniz nerede döllü yumurta pahallı değilmi yavv, bune bole. fiyatta anlaşırsak ben alırım, 30 viol fiyatı ne olur arayın, görüşelim...
yerimiz düzcededir. döllü yumurtanım violünü 3,50 tl den veririm kargo ücreti bana aittir.bu kadar güzellik yeter. bu arada da tel numaranı yazmamıssın seni nasil arayayım
coşar bey(kuşcu) 40 viol damızlık yumurtanız bugün saat 16:00 da kargoya verilmiştir hayırlısıyla size ulaşır inşallah. bana ulaşırsanız sevinirim formdann....
kerem bey sa bende düzceliyim takas demişsiniz neyle takas yaparsınız ben güvercin besliyorum bide yeriniz nerde
EFE KARDEŞİM BEN MERKEZDEYİM GÖRÜŞÜRÜZ İRTİBATA GEÇERSEN 0538 344 8275 [email protected]