Kuş Forumları > Papağanlar
EVCİL SAĞLIKLI KONUŞAN ISIRMA PRBLMİ OLMAYAN JAKO ARIYORUM
SLMLAR EVCİL KONUŞAN PROBLEMİ OLMAYAN SAĞLIKLI JAKO ARIYORUM SATMAK İSTİYENLER [email protected] DAN BANA ULAŞABİLİRLER ŞİMDİDEN TŞKÜRLER
selam, elimde kırmızı kuyruk konuşan papağanım var. aslında satmak istemiyorum ama yalnız olduğum için bakmakta zorlanıyorum. 3 yaşında ve ithal yuvarlak kafesi ile veriyorum. Gerçekten harika ve akıllı bir kuş. Fenerbahçe,ahmet,Ne oldu, Afferim oğluma ...vs. gibi bir çok kelime konuşuyor.. ki ben bir özen göstermedm konuşması için. ısırma problemi yok. alışma devresi için biraz yabani kalacaktır. Elden yem verebiliyorum. Kafa ile selam verip, telefon, kapı ve bilgisayarımdan çıkan sesleri taklit ediyor. Hatta ıslık ile şarkı çalıyor. Almayı düşünürseniz mail yada telefon ile kontak kurun. Kesinlikle sağlık sorunu yok. Gözüm gibi bakıyorum. Fiyat : Kafes dahil 600 YTL
slm arkadaşım jakonuz anlattığınıza göre gayet iyi gibi duruyor nasıl görebiliriz istanbuldamısınız beni 0532-4157615 ten ararsanız görüp alabilirim telefon unuzu ve mailinizi bırakmamışsınız arayın görüşelim (levent)
mail adresimi üyeler görebiliyor biliyorum ama galiba değil :) istanbuldayım.. tabii ki görebilirsiniz. Mail adresim veya MSN : [email protected]
TŞKÜRLER ARADIĞIM ÖZELLİKLERE SAHİP BİR JAKO BULDUM HER KEZE İYİ GÜNLER DİLERİM