Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar
akvaryum ve kaplumbağa
arkadaşlar istemeyerek 3 adet kablunbağamı vermek zorundayım havuzu ve havuz malzemeleriyle beraber, kablumbağalar satılık diil ücret istemiyorum onlara ama havuzu filtresi ısıtıcısı makul bi fiyata 35 tl istiyorum o kadar, 1 yaşında bi çocuğum olduğu için onlarla pek fazla ilgilenemedik ve yanlarında daha mutlu olacak bakıcılar arıyorum, avuc içi büyüklüğündeler ve sağlıklılar, yada yavru bi köpeğim olsun istiyorum olan arkadaşlar varsa
çocuğunuz varsa köpekte bakamazssınız bence çünkü bir çocuk için köpek kaplumbağadan daha tehlikeli ve zararlıdır ben olsam sizin yeerinizde vermezdim bakamıyacağınız bir hayvanı almamanızı tavsiye ederim öncesini düşünerek alın
Kapluşlarınıza memnuniyetle güzel bi şekilde bakabilirim ama adasını falan ücretsiz verme imkanınız olurmu? Daha öncede kapluş baktım tecrübeliyim iyi bakabileceğime emin olabilirsiniz ama şuan 35 lira veremicem maalesef, isterseniz bi kapta bakabilirim şimdilik ama kendi adalarında daha mutlu olurlar ve sizde kapluşlarınızın daha iyi bakılmasını istersiniz tabiiki. Eğer öylece verebilirseniz çok iyi bakabileceğimden emin olabilirsiniz. [email protected] adresinden 7/24 ulaşabilirsiniz. Saygılar.