Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
muhabbet ve kanarya eş oldu
slm arkadaşlar kuşlarım hakında bir çok şey yazmıştım.kuşlarım ciftleştikten sonra yumurta vermedi.ve daha ciftleşmedi bende onları ayırdım.hazır ayırmışken arkadaşın kızana gelmiş dişi kanaryasıyla benim muhabbeti .çiftleştirdik bakalım nasıl bişeyler ortaya çıkcak.çok merak ediyorum.1hafta ayrı bırakcam sonra tekrar eşe atcam bakalım ne olcak.
pek bilgili değilim ama okuldan öğrendiğimize göre aynı türden olmayan canlılar çiftleşirlerse ortaya çıkan canlı kısır olur yani kendi soyunu devam ettiremez. bende çok merak ettim ne olcak acep gelişmelerden bizi haberdar edersin...
olmaz arkadaşım...muhabbetle kanarya eşleşmez...ırkları uygun değil...kanarya ile saka eşleşiyor cıkan yavru kısır oluyor...kanrya ile iskete eşleşiyor..kanarya ile flurya eşleşiyor...ama kanarya ile muhabbetin doğası birbirine uygun değil...
arkadasım kuslar hakkında cok sey yazdım dıyosun kanaryayla mıhabbetı cıftlestırdık dıosun.senın mantıgın kabul edıyormu boyle bır seyı.cıftlestırdık derken kusları ellınızle tutup bırbırıne mı surttunuz ne yaptınız :)
:) karga ile güvercini deneyecem bende