Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

muhabbet ve kanarya eş oldu

slm arkadaşlar kuşlarım hakında bir çok şey yazmıştım.kuşlarım ciftleştikten sonra yumurta vermedi.ve daha ciftleşmedi bende onları ayırdım.hazır ayırmışken arkadaşın kızana gelmiş dişi kanaryasıyla benim muhabbeti .çiftleştirdik bakalım nasıl bişeyler ortaya çıkcak.çok merak ediyorum.1hafta ayrı bırakcam sonra tekrar eşe atcam bakalım ne olcak.

img

55jet007

16 yıl 3 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

pek bilgili değilim ama okuldan öğrendiğimize göre aynı türden olmayan canlılar çiftleşirlerse ortaya çıkan canlı kısır olur yani kendi soyunu devam ettiremez. bende çok merak ettim ne olcak acep gelişmelerden bizi haberdar edersin...

img

ferhatadnr

16 yıl 6 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

olmaz arkadaşım...muhabbetle kanarya eşleşmez...ırkları uygun değil...kanarya ile saka eşleşiyor cıkan yavru kısır oluyor...kanrya ile iskete eşleşiyor..kanarya ile flurya eşleşiyor...ama kanarya ile muhabbetin doğası birbirine uygun değil...

img

şahmelcan

18 yıl 6 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadasım kuslar hakkında cok sey yazdım dıyosun kanaryayla mıhabbetı cıftlestırdık dıosun.senın mantıgın kabul edıyormu boyle bır seyı.cıftlestırdık derken kusları ellınızle tutup bırbırıne mı surttunuz ne yaptınız :)

img

tolgama

18 yıl 3 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

:) karga ile güvercini deneyecem bende

img

yuceltoglu

16 yıl 9 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ