Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

İYİ BİR HİNT HOROZUNDA OLMASI GEREKEN ÖZELLİKLER

ARKADAŞLAR ELİMDE 2 HİNT HOROZU VAR FAKAT BEN BUNLARIN KIRMAMI YADA İYİ Bİ HOROZ OLUP OLMADIĞINI BİLMİYORUM.BENİM BUNLARA İYİ BİR HİNT HOROZU DEMEM İÇİN HANGİ ÖELLİKLERE SAHİP OLMASI GEREKİYOR ?

img

_rmzna_

16 yıl 8 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

değerli kardeşim bu siteden çok iyi HİNT çi arkadaşlar sana yazacaklardır.ben DENİZLİCİ yim.sana nacizane de bilgi için yazıyorum.iyi bir HİNT HOROZU görünüş itibariyle dik.uzun bacaklı.uzun boyunlu.ibiksiz.silme de olabilir.en önemlisi sakalsız ve kuyruğu aşağı doğru.gaga sarı ce küt.gözler de sarı olmalı.ötüşü kalın ve kısa olmalı.sana bu kadar bildiklerimi aktardım.HİNTÇİ arkadaşlar de yazsın lütfen.bol evciller

img

denizlici

16 yıl 4 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İyi bir Hint horozunu 500-1.000 TL`den aşağı alamazsın. Öyle yem parasına Hint horozu falan olmaz. Mesela Adana kuş pazarında bile 10 TL diye Hint satılıyor. Ama sadece besleyip kesersin. Safkan değillerdir. Sadece görünüşü benzer. Ucuz fiyata çandırları kırmaları verirler. Veya bir yerinde sorun vardır. Bunların altındaki fiyatlar da ya kaçar ya dövülür. Öyle her yerden alma. Biz 3 senedir besliyoruz. İlk sene acemilik yapıp ordan buradan anlamadan aldık kazık yedik. 2 sene boşuna gitti. Antalya civarının Hintçileri iyi. Alacaksan sana Antalya`dan bir doktor abimizden garanti veririm. Telefonunu veririm. Oradan alırsın. Her horoz besleyene atlama bizim gibi. Kazık yersin. Paran boşuna gider.

img

necmi

18 yıl 10 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

rmzna kardeşim.dedim ya bu sitede HİNT HOROZUNDAN anlayan arkadaişarımız vardır onlar yazarlar diye.bak necmi arkadaşımız sana az çok bilgi vermiş.ama değerini söyleyerek.saygı duyarım.benim de hintçi arkadaşım var.ondaki de 100 tl değerinde ama....?ringte 5.000.-tl lik horozlara meydan dayağı atıyor.neden acaba.kaçmayı bırak hiçbir darbe de almıyor.dövüş sonu çiziği bile nerdeyse yok gibi.ama ben dövüş tarafında değilim işin.ben denizliciyim.kısaca bir bilene sor demiştim.bol evciller.sen elindekinin değerini bil derim.

img

denizlici

16 yıl 4 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kimmiş bu 100 TL`lik horozla 5.000 TL`lik horozu döven çok merak ettim. 2 tane sipariş edeyim hemen.......

img

necmi

18 yıl 10 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

BEN HİNT HOROZUMA PARA VERMEDİM.RESİMLERİNİ HEPSİEVCİLİN ANASAYFASINDAKİ BÖLÜME KOYACAĞIM RESMİNE BAKARAK NASIL OLDUĞUNU SÖYLERSİNİZ

img

_rmzna_

16 yıl 8 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ