Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

arkadaşlar tecrübelerınıze ıhtıyacım var...

mrb arkadaşlar 2 çift çok güzel kuşum var ve bunları üretımaneden secerek aldım aldıgımda 5-6 aylıklardı suan 9-10 aylık cıvarındalar cok saglıklılar ve anlasmıs cıftler öpüşüyolar bırbırlerının kafalarını kasıyolar erkekler cok guzel kurda yapıolar tek ayaklarını dişinin sırtınada atıyolar fakat sonu gelmıyo dişi gerı cekılıyo yada erkegı gagalıyor nijer tohumu verdım yerden yaklasık 1.5 metre yuksekdeler yuvalıkları takılı havuc yumurta yanı en guzel sekılde bakıyorum ve fazla rahatsız etmıyorum yardımlarınıza ve onerılerınıze ıhtıyacım var bıde tüy dökmeye basladılar nijer tohumundamıdır yoksa mevsım degıskenlıgımıdır ?

img

tayko34

16 yıl 3 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hiçbir sebeb yokkken sizce neden tüy döksünki.. nijer tabikide.. eğer fazla nijer kattıysan elbette tüy dökecektir ve de tüy dökümünden kurtulmadan yuva yapmıyacaklardır.. bence nijeri şimdilik hiç kullanma zaten kızışmışlardır erkek kur yapıyo demiştin. yumurta maması ver sadece ilerde inş. yavruların olur.. iyi günler

img

abdus93

16 yıl 3 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tşk ederim abdus zaten 2 hftdır kestım nıjertohumu vermeyı valla 4 aydır beklıyorum inş olucak

img

tayko34

16 yıl 3 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ