Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

hindi

selam arkadaşlar bi problemim var yardımcı olursanız sevinirim. kuluçka hindim civcivleri çıkaralı 5 gün oldu bugun baktım hayvanın bi ayagı felç gibi tepkisi yok öle oluncada hayvan yatamıyo bi bacagı ayrılıyo ne yapmalıyım?

img

turkey

19 yıl 6 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba, Bana göre yapacak bişey yok. Ben sadece bundan sonraki tedbiriniz ne olmalı o konuda birşey söyliyeceğim. Çıkım sepetinizin altı kaygan sanırım. Bu sebeple bacak ayrık olmuş. Veya kalabalık ise birbiri üzerine yattıklarında en alttakinin maalesef bacakları ayrık oluyor. Siz çıkım sepetinizin altına ayaklarını kaydırmıyacak bir şeyler koyun veya civciv besleme yerinizdeki adedi azaltın. Kolay gelsin

img

refik35

16 yıl 9 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yardımınız için teşekkürler refik bey ancak yanlış anlaşıldım heralde makinede değil doğal kuluçkayla civcivlerim çıktı civcvilerde herhangi bir problem yok anne hindinin bacagı ayrıldı 1 gecede hayret ettim dogrusu kasılmış şekilde buldum sabah hayvanı kesmeyede kıyamıyrm bakalım noolacak?

img

turkey

ÖZEL MESAJ

Selam Turkey. Acaba problem kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir mi?Hayvan uzun süre kalsiyum alamadı ise belki olabilir.Yıllar önce evinin çatısında kanatlı besleyen bir arkaşın tavuğu böyle olmuştu yemine kireç katarak ilyileştirilmişti.Kolay gelsin. Bu arada hangi çeşitlerden hindin var?Sait

img

saitisik

19 yıl 10 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

herkese merhaba inanın çok şaşırdım anne hindiye bir akşam öncesinde hiç bişeyi yoktu çokda sağlam bir dişi kaç yumurta koysan hepsini çıkarıyo kıyamıyorum kesmeyede kireç olayını hemen deniycem acaba ne kadar kireç katmalıyım ? sait bey yardımınız için çok teşekkürler.bende şuan 2 sarı erkek 1 sarı dişi 1 beyaz sarı çilli dişi 2 tanede siyah dişim var. ama gri ve koyu kahve hindilerede çok hevesim var ancak bi türlü elde edemedim.

img

turkey

ÖZEL MESAJ

Sayın Turkey, Bu sene bende de gri ve kahve civciv pek çıkmadı.Ya da henüz renklerini almadılar.Fazla gri ya da kahve olursa canın sağolsun. Bu arada eğer yolun düşerse beklerim Kumburgaz`a.Sait 0532-7928605

img

saitisik

19 yıl 10 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

davetiniz için teşekkürler sait bey telefonunuzu aldım bende gelmek isterim.görüşmek dileğiyle...

img

turkey

ÖZEL MESAJ

hepsievcilcom çok güzel bir site