Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
Muhabbet kuşu için kafes nasıl olmalı
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Ben yeni bir muhabbet kuşu aldım.İsminide cincan koydum.Kafesin büyüklüğü ve içeriği nasıl olmalı?Kuş bakımında acemiyimde.Yardımcı olabilirmisiniz?
akvaryumcudan aldığın şekli iyidir.
Selam arkadaşım elimden geldigince yardımcı olmak isterim cift kapılı kafesler tek kuş için yeterlidir sana tavsiyem eger konuşturmak istiyorsan kafesinde oyuncak bulunmasın egitmene engel olur danışmak isted,g,n başka bişey olursa her zaman yazabilirsin sevimli dostlarımız için bilgimi paylaşmak isterim saygılarımla
sağol AYNAZNAZMİ kardeşim
bende yeni katıldım bi sorum var kuşumu alalı tam bir hafta oldu o dişi.ama hala ilk gündeki gibi titriyo bu acaba alışamadığındanmıdır yoksa başka bi durum mu var lütfen cvp..bir başka soru onu elime almadan nasıl dışarı çıkarabilrim?
Alıntı: Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Ben yeni bir muhabbet kuşu aldım.İsminide cincan koydum.Kafesin büyüklüğü ve içeriği nasıl olmalı?Kuş bakımında acemiyimde.Yardımcı olabilirmisiniz? arkadaşım kuşunun kafesinde oyuncak olabilir ama ayna olmasın ayna olunca hem evcilleşmesi zor olur hemde konuşması bu arada hyrlı olsun diyorum